Search
Generic filters

Upp till fem högtalare via Bluetooth

Philips skickar ut musiken i hela huset utan internet.

Gibson Innovations, som ligger bakom Philips ljudprodukter, meddelar att fyra nya enheter är på väg, som kompletterar de två som kom för ett par månader sedan. Gemensamt för dem alla är att du kan streama musik från mobilen eller surfplattan – eller från de enheter som har radio eller CD-spelare – till så många som fem enheter via Bluetooth. Antingen samma musik till dem allihop eller individuellt till varje enhet. Räckvidden påstås vara uppemot 100 meter.

LED-lampor ger en indikation om signalstyrkan och du kan streama från dina favorit-appar. Multipair-funktion finns också, som gör att du kan växla mellan två enheter som distribuerar musiken.

Philips Izzy BM6. Foto: Philips
Philips Izzy BM6. Foto: Philips

Philips Izzy BM6
Den första av de fyra nya. Bara att ta ut till poolkanten, trädgården eller badrummet eftersom det tål vattenstänk (IPX4-godkänd). Det finns två 2-tums högtalare och inbyggt uppladdningsbart batteri. Pris: ca 2 000 kr.

Philips Izzy BM60
Den andra av de fyra nya. En minianläggning som även har CD-spelare och FM-radio, och kan spela musik från USB-minnen. Pris ca 3000 kr.
Philips Izzy BM7. Foto: Philips

Philips Izzy BM7. Foto: Philips
Philips Izzy BM7. Foto: Philips

Philips Izzy BM7
Den tredje av de fyra nya. Här finns mer kraft så att du kan spela i ett större rum tack vare två 3,5-tums högtalare. NFC finns också.
Pris: ca 2 000 kr.

Philips BM90
Den fjärde av de fyra nya. Ditt eget torn med inbyggd subwoofer och CD-spelare, USB-port och FM-radio. Pris: ca 6 000 kr.

Philips Izzy BM50
En minianläggning som kan strömma CD-skivor, har inbyggd radio och kan spela musik från USB-minne. 40-watts förstärkare och två 2,75-tums högtalare med bas. Går att montera på väggen. Pris: 2 800 kr.

Philips Izzy BM5
En lillebror till BM50 som finns i tre färger: sand, vit och svart. Har två 2,5-tums högtalare och bas. Pris: 1 300 kr.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Harman Kardon Citation Tower

  Riktpris: 25000 kr Tornande bekvämlighet

  Elipson Legacy 3210

  Riktpris: 32000 kr Små franska delikatesser

  Klipsch The Fives

  Riktpris: 10000 kr Explosivt ljud i vardagsrummet

  Denon Home 350

  Riktpris: 7500 kr Snygg design – mäktigt inre
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.