Snyggt och smått från Burmester

De är kända för kompromisslös, kromad hifi – även i sina enklaste produkter.

Burmester tar inga genvägar. Det har de inte gjort den här gången heller, även om anläggningen är långtifrån deras mest komplexa eller påkostade. Phase 3 heter den och består av en integrerad förstärkare med inbyggd CD-spelare, radio och streaming.

Förstärkaren – eller receivern, som det ju egentligen är – heter Burmester 161 och är monterad i ett enkelt rack, med en ledig plats för ett tomt kabinett om man behöver en komponent till.

Burmester-Phase-3

Effekten är 100 watt per kanal och man kan rippa CD-skivor och lagra dem internt, strömma musik via AirPlay och spela musik från Tidal (Wimp).

Burmester-1

Högtalarna är Burmester B15, en lite större version av B10, som vi har testat. Anläggningen finns i två utföranden i första vändan.

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Just köpt dig en ny TV för att spela spel? Vi visar dig hur du aktiverar det bästa och snabbaste gaming-läget i PS5 och Xbox!
  Nu börjar den senaste Android-versionen rullas ut till många telefonmodeller. Kolla på listan om din mobil snart får Android 11.
  Har precis köpt dig en ny 4K-TV? Då kan du inviga den med Last Christmas i remastrad 4K-version!
  Under Snapdragon Tech Summit har Qualcomm lanserat sin efterföljare till Snapdragon 865. Den nya Snapdragon 888 kommer att finnas i flera Android-flaggskepp 2021.
  Låt inte storleken lura dig, Phono Box RS2 har allt en vinylfantast behöver.
  Alla vill ha hårda paket, vi också. Så vi har skrivit den häftigaste önskelistan vi kunnat komma på.
  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  KEF LS50 Meta

  Riktpris: 15000 kr Sensationellt bra ljud

  JBL L82 Classic

  Riktpris: 25000 kr Högtalarfest

  DALI Oberon On-Wall C

  Riktpris: 16000 kr Smälter in i omgivningen

  Sony SRS-XB33

  Riktpris: 1700 kr Party i farten
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.