Mer tryck till Audio Pro multirum

Addon C-Sub adderar bastryck som inte är att leka med.
Audio Pro Addon-CSUB intro
forfatter

Det var inte länge sedan Audio Pro lanserade multi-rum versionerna av sina trådlösa högtalare. Och de låter precis lika bra som sina föregångare.

Nackdelen, åtminstone med den mindre modellen, är att basen är lite väl beskedlig för att kunna ersätta en normal musikanläggning. Men det problemet löser man nu med sin första trådlösa subwoofer anpassad för systemet.

Addon C-SUB1 Gray Bottom-RGB
(Foto: Audio Pro)

Addon C-Sub är en kub på 23 centimeter och därmed inte alltför svårplacerad. Trots det innehåller den en långslagig 6,5 tums bas och två slavbasar på 7,5 tum. Med tanke på företagets erfarenhet är vi inte oroliga över att de kan leverera.

– Audio Pro började en gång i tiden sin högtalartillverkning med aktiva subwoofers och vår styrka är stort ljud ur små lådor. Nu har vi fört vidare vårt arv och tekniken till de nya trådlösa multiroom-högtalarna. Vi satsar på ny teknik, stort ljud och design, säger Jens Henriksen, global försäljnings- och marknadsdirektör på Audio Pro.

Audio Pro Addon C-Sub släpps inom kort för 4 000 kronor.

Addon C-SUB1 White Back-RGB
(Foto: Audio Pro)

FAKTA

  • Ingångar för trådlös wifi eller RCA kabel anslutning
  • Frekvensområde 30-120 Hz, variabel crossover 50-120 Hz, variabel phase 0-180 grader
  • Nätverk 802.11 b/g/n, 2.4 GHz
  • Förstärkare 200 watt digital klass D, bas 6,5 tum långslagig, slavbasar 2×7,5 tum
  • Ljudformat: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless
  • Mått 230 mm hög, 230 mm djup och 230 mm bred
  • Finns i vitt, svart eller grått

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.