TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Föråldrade B&O-system får nytt liv

Släng inte din gamla B&O-anläggning! Nu kan anläggningar från mitten av 1980-talet och framåt spela trådlöst tillsammans med nya.

Bang & Olufsen rullar ut en programvaruuppdatering till sina senaste högtalare som gör att de kan kopplas ihop med de äldsta av B&O:s multiroom-produkter. Motivet är hållbarhet, i och med att man inte behöver slänga äldre, men fullt användbara, produkter.

Och tänk, hur coolt vore det inte att ha den gamla Beosound 9000 multi-CD-spelaren parad med de nya Beolab 28-högtalarna? Eller att få trådlöst ljud från din gamla Beogram 5500 från 1986, väckt till liv genom Beosound Level?

B&O BeoSound 2 Designen är stram men ljudet är allt annat än tillknäppt.

Med kabel till nätverket

Med trådlöst ljud menas att man inte behöver ha någon kabel mellan produkterna. Men man behöver fortfarande en kabel för att koppla Beolink-kontakten till hemnätverket.

– Vi är glada att kunna rulla ut mjukvaruuppdateringen som gör att produkter som lanserats med flera decenniers mellanrum fungerar sömlöst tillsammans. Multirumplattformen Beolink Multiroom är byggd för framtiden och gör det möjligt för alla våra nätverksaktiverade produkter att kopplas ihop trådlöst och användas i olika rum, säger Christoffer Poulsen, SVP of Product Management & Brand Partnering på Bang & Olufsen.

BeoLink sedan 1986

Bang & Olufsen har haft anslutna BeoLink-produkter sedan 1986 och det är onekligen ganska så häftigt att allihop nu kan spela tillsammans via samma nätverk.

Så släng inte din gamla stereo eller sälj den för en spottstyver. Den har precis fått sitt liv tillbaka!

bang-olufsen.com

 

Lämna en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.