Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 10Delta

Nyhet

B&W Zeppelin McLaren Edition är utsökt

Bowers & Wilkins och McLaren har samarbetat om en specialutgåva av Zeppelin, i nya färger. Och vi måste säga att vi är taggade!

Skrivet av / 2023-10-12 - 18:59
B&W Zeppelin McLaren Edition är utsökt

Bowers & Wilkins Zeppelin är en vacker trådlös bordshögtalare som också låter fantastiskt. Och nu kan den äntligen spela i ett multiroom-system tillsammans med Formation-serien och soundbaren Panorama 3. Vi blev så förtjusta att vi hedrade den då nyaste Zeppelin-skapelsen med priset ”Årets bästa trådlösa stationära högtalare” för 2022/23.

Nu kommer högtalaren i en ny fräsch färgkombination. Den nya utgåvan heter Zeppelin McLaren Edition och firar McLarens 60-årsjubileum som biltillverkare.

B&W – Zeppelin McLaren Edition Logo Panel Detail Beauty
Foto: Bowers & Wilkins

Tuffa färger

Högtalarens huvudfärg är ”galvanisk grå”, med tuffa orange kontrastdetaljer inspirerade av McLarens designuttryck på sina häftiga hyperbilar. Resultatet är ett fräckare och tuffare utseende än originalhögtalaren.

Bowers & Wilkins och McLaren har redan samarbetat kring en specialutgåva av de trådlösa hörlurarna Px8, och nu är det Zeppelins tur.

En redan fantastisk högtalare har precis blivit mycket tuffare!

B&W Zeppelin McLaren 60th Anniversary Edition-enhanced
Den orangefärgade B&W Zeppelin McLaren 60th Anniversary Edition finns endast tillgänglig i 60 exemplar. Garanterat redan slutsåld. Foto: McLaren Automotive

Extra sällsynt specialutgåva

En ännu mer speciell utgåva är endast tillgänglig via utvalda McLaren-återförsäljare. Den kallas Zeppelin McLaren 60th Anniversary Edition, och endast 60 exemplar har tillverkats i hela världen. Så frågan är om du redan är för sent ute.

Den sällsynta högtalaren kommer i en fräsch orange färg, karakteristisk för McLarens motorsportbilar. Dessutom finns det en Speedy Kiwi-logotyp på baksidan av produkten, för att hedra Bruce McLaren.

Läs också Zeppelinaren flyger igen Bowers & Wilkins välkända trådlösa Zeppelin-högtalare är inne på sin fjärde generation och har hängt med i tiden. Resultatet är helt modernt.
B&W – Zeppelin McLaren Edition Button Detail Beauty
Foto: Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins Zeppelin McLaren Edition: Pris och tillgänglighet

B&W Zeppelin McLaren Edition finns tillgänglig hos HiFi-Klubben inom kort, och ska kosta runt 10 000 kronor, vilket är två tusen kronor mer än den vanliga utgåvan av högtalaren. Vi vågar dock inte tänka på priset för 60-årsjubileumsmodellen…

Mer info: hifiklubben.se

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa hela artikeln?

Med LB+ Total får du tillgång till ALLT innehåll på Ljud & Bild och LB Home

Redan prenumerant? Logga inn.

Vill du ha tillgång till enbart Ljud & Bild eller LB Home?

Klicka här för att beställa Ljud & Bild

Klicka här för att beställa LB Home

Mindre version av testvinnaren

Vanligtvis inte ett enmansjobb...

Black Week 2023: De bästa soundbar-klippen

Magico krymper flaggskeppet

Sonos tempel i Elgiganten

B&O-högtalare med 3500 svävande aluminiumprickar

Instegsmodell med X-faktor

Sonus faber Duetto lanserad

Ny godbit från Bowers & Wilkins och McLaren

Slimmad högtalare i Formel 1-klassen

Scansonic kommer ge dig gåshud

Om du inte har råd med de stora Goldmund

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen