TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Black Week 2022: De bästa soundbar-högtalarna på rea

Här är några av de bästa soundbar-erbjudandena vi har hittat hittills under Black Week 2022!

forfatter
Publicerad 2022-11-21 - 15:38

Många köper en ny TV under Black Week, och de flesta kommer nog att bli nöjda med bildkvaliteten. Ljudet kan däremot vara ganska sorgligt! De allra flesta skärmar behöver hjälp för att hålla ljudet i nivå med bilden.

Därför är det trevligt att soundbars också är populära produkter under Black Week 2022. Genom att lägga till en soundbar kan du uppnå en markant förbättring av ditt TV-ljud utan att det kostar en förmögenhet.

Läs också När bara det bästa är gott nog! Är du på jakt efter en ny TV, högtalare, mobiltelefon eller hörlurar? Här hittar du de allra bästa produkterna vi har testat i år!

Rekommenderade soundbar-högtalare

Ljud & Bild har testat många av de nuvarande tv-högtalarna och kontrollerar prisutvecklingen för testvinnare och rekommenderade produkter under hela veckan. Dessutom kommer vi att snappa upp eventuella ”fynd” på andra relaterade modeller. Orientera dig i förväg och lägg vantarna på de bästa klippen!

I listan nedan kan du se några av de bästa soundbar-erbjudandena vi har hittat hittills under Black Week 2022.

Artikeln uppdateras!

Priserna återges i samarbete med Prisjakt.nu

JBL Bar 500

Amerikanska JBL levererar en rad prisvärda soundbar-högtalare med bra ljud. En av dem är JBL Bar 500 som består av en Dolby Atmos-kompatibel ljudplanka och en kraftfull trådlös subwoofet. Den har vi testat med bra resultat. Modellen är nedsatt från 6 900 kr till 3 990 under Black Week, vilket är det lägsta priset i år.

Läs hela testet av JBL Bar 500

Samsung HW-Q995B

Samsungs bästa soundbar är bland de mest attraktiva erbjudandena den här veckan. HW-Q995B bjuder på Dolby Atmos-surroundljud, trådlös subwoofer och bakhögtalare. Den har redan röstats fram till årets bästa soundbar i sin klass, och nu har den sänkts från 15 990 kronor (rek.) till 9 990 kronor.

Läs också Vi testar Samsungs bästa soundbar En av våra soundbar-favoriter är tillbaka i en finputsad version. Samsung HW-Q995B låter kanonbra med film!
Lifestyle NeoQLED 8K QN800B 4

Samsung HW-S810B/811B

Denna supertunna soundbar med kompakt trådlös subwoofer är en bra partner till The Frame. Den finns i svart eller vitt och kan utrustas med valfria höljen som matchar ramarna hos Frame-modellerna. Kostade 8 990 kr då vi testade den och den sattes ner till 5 990 i månadsskiftet. Inte riktigt Black Week, men ändå en bra deal.

Läs också Hur bra låter Samsungs ultratunna soundbar? Samsung Ultra Slim Soundbar måste vara den tunnaste vi har skådat, men ljudet är förvånansvärt stort! HW-S810B kan också ett par trick som gör den extra lättplacerad.
STV D44285 H

Samsung HW-Q610B

Efterföljaren till en av förra årets storsäljare och testvinnare, och en prisvärd soundbar vi lugnt kan rekommendera. 4 490 kronor är det lägsta priset hittills, för en Atmos-kompatibel soundbar inklusive sub.

(Prisjakt spårar inte den av någon anledning, den är sist i sökresultatet)

Sonos Beam (Gen 2)

Andra generationens Sonos Beam är bland våra favoriter i mellanprisklass. Den är nedsatt till 4 279 kronor i samband med Black Week. Dessutom har det kommit flera paketpriserbjudanden för vissa kombinationer av soundbar, subwoofer och/eller bakhögtalare i Sonos-sortimentet.

Läs också När bara det bästa är gott nog! Är du på jakt efter en ny TV, högtalare, mobiltelefon eller hörlurar? Här hittar du de allra bästa produkterna vi har testat i år!

Sonos Arc

Toppmodellen från Sonos är en annan soundbar som vi tryggt kan rekommendera. Arc ligger normalt runt 8 990, men har nu reducerats till 7 990 kr. Dessutom kan vi nämna att Sonos Sub har minskats från 8 499 till 6 799 kronor. Det möjliggör några gynnsamma paketpriser.

Läs hela Sonos Arc-recensionen

Lemus Home Piano

Lemus HOME Piano Midnight Black
Lemus HOME Piano Midnight Black

Letar du efter en lite annorlunda soundbar? Lemus Home Piano är en ”ljudmöbel” med inbyggda högtalare samt mediaförvaring. Vår testare tyckte att den är överlägsen de allra flesta soundbars på ljud! HiFi Klubben har ett erbjudande.

Läs hela recensionen av Lemus Home Piano

Klipsch Cinema 600

Klipsch Cinema 600 lifestyle

Denna kraftfulla soundbar från amerikanska Klipsch är en modell vi har testat och kan rekommendera. Med högeffektiva horndiskanthögtalare och en kraftfull 10″ subwoofer kan Cinema 600 skapa en riktig filmstämning i vardagsrummet, samtidigt som den är perfekt för festmusik. Högtalaren kostar normalt 7990 kronor, men bland annat Power säljer den nu för 5 555 kr.

Läs hela recensionen: Klipsch Cinema 600

 

Artikeln uppdateras!

Elgigantens Black Week-kampanj på soundbar

Power Black Week-kampanj (ljud & bild)

Komplett Black Week-kampan (ljud)

HiFi Klubben ”Black Days”: soundbars och TV-ljud

Mediamarkts Black Friday-kampanj på TV-ljud

Netonnet:s Black Week erbjudanden på soundbar

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

4 veckor 49 kr
(Erbjudande, ingen bindingstid.)
12 Månader 900 kr
(du sparar 288 kr)
12 Månader 1198 kr
(med tidningen)
Annons
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna en kommentar

Ta med bioljudet hem till vardagsrummet. Låter TV:n svagt och klent? Vi har testat fem prisvärda högtalare som botar mager bas och ger dig feta surroundupplevelser!
Black Week: De bästa soundbar-köpen Här är några av de bästa soundbar-erbjudandena vi har hittat hittills under Black Week 2022!
Bästa vi har hört En sådan födelsedagspresent de gröna högtalarna från Monitor Audio är! Här får man faktiskt allt på en gång.
QUAD ESL 63 – klassikern vi aldrig glömmer I högtalarnas Hall of Fame finns det en som borde stå för sig själv. I ett eget rum, inkopplad till en liten rörförstärkare. Som spelar Ella Fitzgerald eller Arthur Rubinstein. Folk skulle bli helt hänförda av ljudet.
Ljud som inte tar plats Inbyggnadshögtalarna DALI Phantom K-60 LP kräver praktiskt taget inget utrymme på djupet.
Riktigt magiska högtalare Raidho X1t låter så rent, upplöst och stort att instrument och sångröster sitter som gjutna.
Följ Ljud & Bild