Nyhet

Audio Pro i fickstorlek

Den lilla Audio Pro P5-högtalaren kan hänga med vart som helst – och tål vatten, sand och vind.
forfatter

Den svenska högtalartillverkaren Audio Pro är kända för sina högtalare för hemmabruk och även för sina större bärbara högtalare. Men nu när resväskan förhoppningsvis ska packas igen i sommar vill de också hänga med. Audio Pro P5 tål både vatten och vind, och Audio Pro lovar att den ger ifrån sig ett bättre ljud än vanliga små resehögtalare.

Audio Pro-högtalarna har vunnit flera utmärkelser, hos oss också. Men ingen av dem har varit tillräckligt små för att packa ner i en resväska.

Audio Pro P5

Med måtten på 22 × 10 cm är P5 en Bluetooth-högtalare som är tillräckligt liten för att rymmas i fickan på badrocken. Och med en vikt på dryga halvkilot behöver man inte oroa sig för övervikt när man checkar in på planet. Den tål att hänga med till stranden också, eftersom den är skyddad mot lite vatten och sand (IPX4).

Audo Pro P5 kostar 1 500 kronor.

 

Audio Pro P5
Audio Pro P5 kan være i kufferten, og den tåler en regnbyge – men ikke en tur i hotellets pool. (Foto: Audio Pro)

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.
Ingen bindningstid
Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.