TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Panasonic SC-PMX802 med Technics-teknik

Kompakt ministereo med strömning, radio och CD-spelare.

En gång i tiden var de så kallade minisystemen enormt populära. De var egentligen förkrympta stereoanläggningar som passade i bokhyllor och många av dem var faktiskt riktigt bra.

Men så kom de trådlösa strömningshögtalarna, folk stuvade undan CD-skivorna på vinden och använde Tivoli-radion i köket när de ville höra på nyheterna.

Det blev tyst om minisystemen.

Tills nu. Panasonic SC-PMX802 är ett helt nytt minisystem som har allt man förväntar sig. Som radio och CD-spelare. Men även Chromecast, AirPlay 2 och Bluteooth, så att man kan strömma musik i den kvalitet man vill ha.

Panasonic SC-PMX802
Foto: Panasonic

Anläggningen saknar inte tekniska finesser heller. De kompakta trevägshögtalarna med superdiskant (som når upp till 50 000 Hz!) får stöd av Technics JENO Engine, som är en avancerad digital signalbehandling som ger musiken bättre upplösning med mindre jitter och förvrängning.

Ganska så häftigt för en ministereo.

Panasonic SC-PMX802: Pris och tillgänglighet

Panasonics nya ministereo kommer i början av sommaren, det europeiska riktpriset är 550 euro.

Panasonic.se

 

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.