TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Ny ”kristallversion” av UE Boom

Logitech UE Boom kommer i en udda version, speciellt för Apple-butikerna.

UE Boom från Logitech är en av de bästa små bluetooth-högtalarna vi har testat. Den tar inte mer plats än en burk läsk men klarar sig ändå utmärkt även på mindre fester. Och det skadar ju inte heller att Logitech löpande har förbättrat högtalaren med hjälp av uppdateringar av programvaran, som bland annat inneburit en väckningsfunktion. Framgångarna är med andra ord välförtjänta.

Nu firas Booms 1-årsdag med en specialversion som heter Crystal Edition. Den är gjord exklusivt för Apple-butikerna. Egenskaperna är de sedvanliga, inklusive vatten- och smutsskyddat skal, 15-timmars batteritid och en möjlighet att spela i stereo om man har två högtalare. Det är med andra ord bara designen som är ny.

Lämna en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.