TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Nätverksspelare från B&O

forfatter
Publicerad 2011-08-04 - 10:05

Den här läckra grunkan spelar musik från lite varstans: internet, en ansluten hårddisk eller en dator som är ansluten till hemnätverket.

BeoSound 5 Encore heter den, och är tänkt som ett nav för den musikaliska hemunderhållningen. Den spelar både nätradio – från ungefär 13 000 nätradiokanaler – och musik som är lagrad på olika ställen, till exempel hårddisk, USB-minne eller på nätverket.

Om man har ett stort hus är det praktiskt att kunna koppla ihop upp till åtta BeoSound 5 Encore, sedan går det att lyssna på olika saker i alla rum.

Den 10,4 tum stora skärmen är inte en pekskärm, i stället gör man inställningar och navigerar runt i musiken med den stora ratten till höger.

Encore har en funktion som B&O kallar MOTS, som först introducerades i den första BeoSound 5 och som genererar och spelar spellistor automatiskt.

Priset ligger på Encore är ungefär 25 000 kronor, vilket är hälften så mycket som den ursprungliga BeoSound 5. Och nästan gratis för att vara B&O …

bang-olufsen.se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Den här skivspelaren hade vi kunnat tänka oss Den nya skivspelaren MoFi MasterDeck och RIAA-steget MasterPhono skulle vi mycket väl kunna tänka oss att ställa på stereobänken.
Kolla, en Metallica-grammofon! Av alla Pro-Jects många nyheter föll vi mest för The Metallica Turntable.
Ljud & Bild Podcast: Episode 2 Smartare och smartare produkter orsakar problem när programvaran inte funkar. Vi förklarar varför trådlösa hörlurar inte är bäst och vilket slags träningsklocka som är bäst.
Marantz slår till med ny CD-spelare Marantz CD 60 är en splitter ny, modern CD-spelare med premium-komponenter till ett förnuftigt pris.
Chockerande flaggskeppshögtalare från DALI Vi har aldrig hört något liknande från DALI.
Danska Raidho debuterar två små och en enorm högtalare Den största kostar lika mycket som en S-klass.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend