Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

NAD strömmar musik

Skrivet av / 2011-08-10 - 13:06
NAD strömmar musik

Denna smått oansenliga apparat är NADs nya musikstreamer. Inte nog med det, den har FM- och DAB+-radio och naturligtvis en kontakt där man kan koppla in sin iPhone.

NAD C446 kombinerar radiomottagning med trådbundet eller trådlöst nätverk. Det betyder att man kan spela musik från datorn på C446, som fungerar som en komplett musikcentral.

Mottagaren har en D/A-omvandlare som arbetar med 24-bitars upplösning och 192-kHz samplingsfrekvens, så att ljudet blir optimalt från alla ljudkällor. Den stöder dessutom de flesta filtyper, inklusive MP3, FLAC, WAV, AAC och WMA.

PÅ fronten sitter en USB-port där man kan koppla in andra signalkällor, som USB-minnen, en Android-mobil eller en MP3-spelare.

NAD C446 finns redan ute i butikerna och kostar 5 500 kronor.

hifiklubben.se

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Läs hela artikeln? Logga in eller bli medlem i LB+.

Se alla våra prenumerationer här.

Aston Martin med B&W: Konsertljud i världens första Super Tourer

Legendarisk förstärkare återuppstår

High-end du knappast har sett tidigare

Gissa vad det här är

Kraftfull strömningsförstärkare

Hyllning till legendariskt album

Rulla till toppen