TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Liuto – ny högtalarserie från Sonus faber

De italienska hantverkarna har packat in de nya Liuto-modellerna i smäckra kabinett med svart lack och läder.

forfatter
Publicerad 2009-02-20 - 13:57


Sonus fabers nya högtalarserie består av tre modeller: golvhögtalaren Luito, den kompakta Luito Monitor och center- och bakhögtalaren Luito Smart.
 


 
 
Luito-serien ersätter den åldrande Domus-serien. Tanken med de nya modellerna är att de ska vara mer toleranta mot elektroniken och vara enklare att placera på olika ställen.
Den 103 cm höga golvhögtalaren Luito har en 220-mm bas med membran av en magnesium/aluminium-legering samt 150-mm mellanregister med membran av kolfiber. Diskanten är 25 mm stor och sträcker sig upp till 25 kHz. Priset är 44 00 kronor.
www.audionord.se
 

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Den här skivspelaren hade vi kunnat tänka oss Den nya skivspelaren MoFi MasterDeck och RIAA-steget MasterPhono skulle vi mycket väl kunna tänka oss att ställa på stereobänken.
Kolla, en Metallica-grammofon! Av alla Pro-Jects många nyheter föll vi mest för The Metallica Turntable.
Ljud & Bild Podcast: Episode 2 Smartare och smartare produkter orsakar problem när programvaran inte funkar. Vi förklarar varför trådlösa hörlurar inte är bäst och vilket slags träningsklocka som är bäst.
Marantz slår till med ny CD-spelare Marantz CD 60 är en splitter ny, modern CD-spelare med premium-komponenter till ett förnuftigt pris.
Chockerande flaggskeppshögtalare från DALI Vi har aldrig hört något liknande från DALI.
Danska Raidho debuterar två små och en enorm högtalare Den största kostar lika mycket som en S-klass.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend