TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Gå upp i tid med UE Boom

Nu kan den lilla bluetooth-högtakaren Boom fungera som väckarklocka också.

Den är inte större än en ölburk, men ljudet är berusande. Vår chefredaktör kunde nästan inte sluta applådera när han testade Logitechs lilla UE Boom.

Nu kommer en uppdatering av både firmware och mobil-appen som ger nya funktioner. Uppdateringen innehåller bland annat nya EQ-inställningar som ska ge en fylligare bas, vilket fanns på önskelistan i vårt test. Mer intressant är dock en väckningsfunktion som gör att man kan vakna till musik.

boom_alarm

För att få de nya funktionerna laddar man ner en ny firmware från Ultimate Ears-hemsidan med hjälp av en dator. Man måste också uppdatera appen som sköter högtalaren genom att ladda ner den senaste versionen från App Store eller Google Play.

Lämna en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.