TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Franska mikrohögtalare

Franska Focal har insett att allt fler vill ha små högtalare. Deras nya Dôme-serie innehåller högtalarmodeller och en aktiv subbas som kan ställas var som helst.

forfatter
Publicerad 2011-03-28 - 03:09

De små satelliterna väger bara 1,9 kilo och är 17 cm höga, och kan både hänga på väggen och stå i en hylla. Focal Dôme finns i svart, vit och röd pianolack och kan förses med röda, blå eller gula fronter. Det är med andra ord fritt fram att dekorera med de färger som passar bäst ihop med möblerna i vardagsrummet.

Focal Dôme

Subbasen är bara 40 cm hög och 27 cm bred, ändå har Focal lyckats få plats med en 100-watts förstärkare. I botten av det cylindriska kabinettet sitter ett 8-tums baselement.

Focal Dôme-högtalarna finns i olika kombinationer. Ett par satellithögtalare kostar 5 900 kronor och vill man ha subbas så hamnar man på 11 900 kronor. En komplett 5.1-anläggning för hemmabio kostar 19 500 kronor.

Det går också att köpa stativ till satelliterna, ett par kostar 2 600 kronor.

www.plaudio.com

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Den här skivspelaren hade vi kunnat tänka oss Den nya skivspelaren MoFi MasterDeck och RIAA-steget MasterPhono skulle vi mycket väl kunna tänka oss att ställa på stereobänken.
Kolla, en Metallica-grammofon! Av alla Pro-Jects många nyheter föll vi mest för The Metallica Turntable.
Ljud & Bild Podcast: Episode 2 Smartare och smartare produkter orsakar problem när programvaran inte funkar. Vi förklarar varför trådlösa hörlurar inte är bäst och vilket slags träningsklocka som är bäst.
Marantz slår till med ny CD-spelare Marantz CD 60 är en splitter ny, modern CD-spelare med premium-komponenter till ett förnuftigt pris.
Chockerande flaggskeppshögtalare från DALI Vi har aldrig hört något liknande från DALI.
Danska Raidho debuterar två små och en enorm högtalare Den största kostar lika mycket som en S-klass.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend