TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Audio Squad på nätet

Distributören Audio Squad har äntligen lanserat en webbsajt full av hifi-produkter.

forfatter
Publicerad 2011-10-17 - 20:48

För den som varit intresserad av Audio Squads produkter har det varit lite bökigt att få tag på information. Men nu finns allting samlat på ett ställe på nätet. Förutom produktinformation kan man hitta nyheter, återförsäljare och serviceinformation.

Audio Squad distribuerar Monitor Audio högtalare, Musical Fidelity elektronik, Cardas Audio Golden Ratio signalkablar & högtalarkablar, Cardas Audiotonarmskablar, PU-stift & tillbehör, Custom Design högtalarstativ, XTC Audio banan & RCA kontakter.

Den nya sajten hittas på www.audiosquad.com

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kolla, en Metallica-grammofon! Av alla Pro-Jects många nyheter föll vi mest för The Metallica Turntable.
Ljud & Bild Podcast: Episode 2 Smartare och smartare produkter orsakar problem när programvaran inte funkar. Vi förklarar varför trådlösa hörlurar inte är bäst och vilket slags träningsklocka som är bäst.
Marantz slår till med ny CD-spelare Marantz CD 60 är en splitter ny, modern CD-spelare med premium-komponenter till ett förnuftigt pris.
Chockerande flaggskeppshögtalare från DALI Vi har aldrig hört något liknande från DALI.
Danska Raidho debuterar två små och en enorm högtalare Den största kostar lika mycket som en S-klass.
High End 2022: Nya förstärkare och CD-spelare (!) från Denon Denon har presenterat en integrerad förstärkare med HEOS och en CD-spelare under invigningen av München-mässan.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend