TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Kompakt hemmabio från Harman Kardon

forfatter
Publicerad 2012-09-07 - 10:05

I den nya BDS-serien finns fem modeller. Man kan välja mellan två Blu-ray-anläggningar med 3D och 2.1-högtalare (alltså ett par små högtalare och en subbas) och tre anläggningar med 5.1-ljud (där en centerhögtalare och två bakhögtalare också ingår).

Anläggningarna har fått en fräschare design än sina föregångare, och flera av dem finns i både svart och vitt. Allra enklast och billigast är BDS 375 som har 2.1 kanaler och 2×65-watts effekt, samt nya högtalare.

BDS 477 (bilden), BDS 877 och BDS 7773W stöder Wi-Fi och streaming via AirPlay. Samtliga modeller i nya BDS-serien klarar dessutom Harma Kardons trådlösa streaming-funktion Truestream som kör via bluetooth.

Anläggningarna ska vara på väg ut till butikerna i september/oktober och vi tänker naturligtvis återkomma med ett test av Harman Kardons nya BDS-generation.

Cirkapriser:
BDS 375: 1 150 euro
BDS 775: 1 250 euro
BDS 477: 1 350 euro
BDS 877: 1 750 euro
BDS 7773W: 1 550 euro

Harmannordic.com

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farväl, Onkyo! Kommentar: Ett av de stora gamla träden i hi-fi-skogen har fallit. Utan ett ljud.
Kolla in Sonys nya 4K-projektorer Erbjuder bland annat laserljus till ett helt nytt pris!
Utlovar saftig bas utan separat sub Kompakta Denon DHT-S217 har Dolby Atmos – och inbyggd subwoofer!
Ta med dig bilden vart som helst! Samsung The Freestyle är en praktisk projektor när du behöver snabb och enkel videounderhållning i stort format – men den har sina begränsningar.
McIntosh uppdaterar MX100 med Control4 Nu kan du integrera processorn i ditt smarta hem.
Ny Blu-ray-spelare från Reavon Nykomlingen UBR-X110 har uppgraderats med möjligheten att spela SACD.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend