Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Här är Lego-Luigi

Känner du någon som gillar Lego-Mario? Nu får figuren sällskap av brorsan Luigi.

Lego har haft stor framgång med de interaktiva figurerna från Super Mario-världen, som kan byggas och sedan styras med appen till iPad och iPhone. Nu expanderar serien med Luigi – Marios bror och sedvanliga medhjälpare – som de flesta känner igen från Nintendo-spelen.

Adventures with Luigi™ Starter Course

Byggsatsen Adventures with Luigi tar med Mario och Luigi på nya äventyr. Den nya Luigi-figuren är byggd på samma sätt som Mario, med en skärm för ögon och mun och på bröstet, samt en sensor i botten som används för att skanna streckkoder. Han är aningen längre än sin bror och har sina egna ljud och reaktioner.

Adventures with Luigi Lego-luigi

LEGO Luigi är byggd med samma teknik som sin bror och har en färgsensor och LCD-skärm för att visa många olika reaktioner på rörelser. Plus en högtalare som spelar ikoniska ljud och musik från Super Mario-spelserien. (Foto: Lego)

Lego-Luigi: Pris och tillgänglighet

Startbanan ”Äventyr med Luigi” kostar 750 kronor och går att förbeställa nu. Leverans sker 1 augusti.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.