TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Här är Lego-Luigi

Känner du någon som gillar Lego-Mario? Nu får figuren sällskap av brorsan Luigi.

forfatter
Publicerad 2021-04-20 - 15:31
Ljud & Bild specificerar att reseomkostnaderna för detta reportage betalades av tillverkaren.

Lego har haft stor framgång med de interaktiva figurerna från Super Mario-världen, som kan byggas och sedan styras med appen till iPad och iPhone. Nu expanderar serien med Luigi – Marios bror och sedvanliga medhjälpare – som de flesta känner igen från Nintendo-spelen.

Adventures with Luigi™ Starter Course

Byggsatsen Adventures with Luigi tar med Mario och Luigi på nya äventyr. Den nya Luigi-figuren är byggd på samma sätt som Mario, med en skärm för ögon och mun och på bröstet, samt en sensor i botten som används för att skanna streckkoder. Han är aningen längre än sin bror och har sina egna ljud och reaktioner.

Adventures with Luigi Lego-luigi
LEGO Luigi är byggd med samma teknik som sin bror och har en färgsensor och LCD-skärm för att visa många olika reaktioner på rörelser. Plus en högtalare som spelar ikoniska ljud och musik från Super Mario-spelserien. (Foto: Lego)

Lego-Luigi: Pris och tillgänglighet

Startbanan ”Äventyr med Luigi” kostar 750 kronor och går att förbeställa nu. Leverans sker 1 augusti.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nu finns Samsungs nya spelskärmar att köpa De nya Odyssey Neo G8- och Odyssey Neo G7 4K-skärmarna lovar rejäl prestanda!
Kone skippar sladden 15 års forskning tog det innan den klassiska spelmusen Roccat Kone XP kom i en trådlös utgåva.
Razers tåliga ljusdrivna tangenter Razer DeathStalker V2 har uppdaterats med lägre, lättare tangenter som håller längre.
Den snabbaste mobilen Asus ROG Phone 6 är stor och dyr. Och den snabbaste mobilen vi har sett.
Galet bra för priset! Shark Gaming 7G15-70TI vinner inga skönhetstävlingar, men den är fylld med bra och prisvärd hårdvara.
Alienware laptop med fantomskärm Om du spelar väldigt, väldigt snabba spel kan 480 Hz-skärmen vara esset i din rockärm.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend