TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Här är Lego-Luigi

Känner du någon som gillar Lego-Mario? Nu får figuren sällskap av brorsan Luigi.

Lego har haft stor framgång med de interaktiva figurerna från Super Mario-världen, som kan byggas och sedan styras med appen till iPad och iPhone. Nu expanderar serien med Luigi – Marios bror och sedvanliga medhjälpare – som de flesta känner igen från Nintendo-spelen.

Adventures with Luigi™ Starter Course

Byggsatsen Adventures with Luigi tar med Mario och Luigi på nya äventyr. Den nya Luigi-figuren är byggd på samma sätt som Mario, med en skärm för ögon och mun och på bröstet, samt en sensor i botten som används för att skanna streckkoder. Han är aningen längre än sin bror och har sina egna ljud och reaktioner.

Adventures with Luigi Lego-luigi
LEGO Luigi är byggd med samma teknik som sin bror och har en färgsensor och LCD-skärm för att visa många olika reaktioner på rörelser. Plus en högtalare som spelar ikoniska ljud och musik från Super Mario-spelserien. (Foto: Lego)

Lego-Luigi: Pris och tillgänglighet

Startbanan ”Äventyr med Luigi” kostar 750 kronor och går att förbeställa nu. Leverans sker 1 augusti.

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.