TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Smidig kamerarem

Har du inte provat hur det är att bära kameran upp och ned och diagonalt så får du chansen med UltraFit Sling Strap.

forfatter
Publicerad 2012-11-23 - 10:36

Joby är nog mest kända för sina flexibla Gorillapod-stativ, de där som kan böjas, vridas och sättas fast på nästan var som helst. Nu lanserar de ett annat behändigt kameratillbehör: UltraFit Sling Strap.

Det är en kamerarem för 400 kronor som du bär tvärs över axeln, med kameran hängande upp och ned. Remmen sitter fast i stativgängorna på kamerahusets undersida.

Förutom att det går väldigt snabbt att få tag i kameran och lyfta den till ögat är UltraFit Sling Strap mycket bekvämare och säkrare än vanliga remmar. I synnerhet om man har en stor och tung kamera.

Joby-remmen finns i olika storlekar, för män och kvinnor, och har ett enkelt spänne på framsidan så att man snabbt ställer in rätt längd.

UltraFit Sling Strap är gjord av ett flätad, mjukt och starkt tyg som tål tuffa tag men som samtidigt är skönt att bära. Den övre delen som ligger över axeln är bredare för att fördela vikten.

Fästet sitter i ett kullager som är inkapslat i en glasfiberförstärkt hylsa så att kameran kan snurra runt. Det gör att det är det smidigt, bekvämt och säkert att bära kameran när man inte tar bilder.

focusnordic.se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ljusstark supervidvinkel 18 mm brännvidd gör att Panasonic Leica-objektivet fångar ännu mer av motivet.
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Proffskamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion och allt en flaggskeppskamera behöver, utom två saker.
Ljusstark och förbättrad zoom från Sony Lägre vikt och högre prestanda är nyckelorden för Sony FE 24-70mm F2.8 GM II.
5 tips: Så tar du bättre bilder i påsk Solens värmande strålar är inte alltid fotografens bästa vänner. Här får du lära dig hur du undviker dem – och fyra andra saker som förstör dina bilder.
Leica släpper svart Summicron 28mm f2 Kommer endast i få exemplar – med en förbättring man måste titta noga efter.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend