Nyheter

Olympus har släppt ett par exemplar av sin läckra systemkamera E-M10 II i brunt konstläder och silverdetaljer.
forfatter

Olympus lilla systemkamera i OM-D-serien finns egentligen i svart och silver, fast vi måste erkänna att de inte alls är lika läckra som den här versionen av E-M10 II.

Specialutgåvan tillverkas bara i ett begränsat antal, sedan är det slut. Ska du ha en så är det alltså läge att slå till direkt. Rent tekniskt är kameran likadan som den vi testade i fjol, skillnaderna är bara kosmetiska.

Läs vårt test av Olympus OM-D E-M10 II.

Foto: Olympus
Foto: Olympus

Kameran säljs med en exklusiv axelrem i brunt skinn, silverfärgat linsskydd och Olympus fina 14–42 mm/f3,5–5,6 EZ som går att fälla ihop så att kameran blir väldigt kompakt. Se bilden ovan.

Den kompakta systemkameran är mindre än den ser ut på bild men har prestanda som större och dyrare kameror. Utmärkt för fotografer som inte kan gå hemifrån utan en kamera.

Annons

Specialversionen byggs bara i 3 500 exemplar och kostar lite drygt 9 000 kronor, vilket är en dryg tusenlapp mer än standardversionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Läs också: