Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Ny serie GoPro-actionkameror

Allt är nytt i den nya Hero7-serien, som består av tre modeller.

Av / 2018-09-24 - 19:46
Ny serie GoPro-actionkameror

Hero7 Black, Silver och White heter kamerorna i den nya serien som har ny teknik tjusigt förpackad i GoPros välkända kameradesign.

De tre kamerorna skiljer sig en smula från förra generationen Hero6. Den mest avancerade modellen är som vanligt Black, i svart utförande och med ny processor och HyperSmooth-bildstabilisering.

Foto: GoPro
Foto: GoPro

4K60

Black spelar in 4K-video med 60 fps, eller i 120 fps med 2,7k-upplösning och hela 240 fps med 1080-video. På insidan sitter en 12 megapixels bildsensor med råfilsstöd, HDR och SuperPhoto för bättre stillbilder. Hero7 Black har även GoPros TimeWarp, en timelapse-funktion med stabilisering mellan bildramarna.

Hero7 Black kan för övrigt live-strömma till YouTube, Vimeo med mera när den är ansluten trådlöst till mobilen. Den är vattentät till 10 meter och tar stillbilder med 15 fps samt har GPS, statusskärm på framsidan och kostar 4 700 kr när den kommer i oktober 2018.

Foto: GoPro

Hero7 Silver och White

Silver är också vattentätt ner till 10 meter, men har en enklare bildstabilisering, 4K/30p-video med WDR (Wide Dynamic Range) och saknar statusskärm på framsidan. Precis som den enklare Hero7 White har den 10 Mp-stillbilder, med råfiler, och enklare slow motion-video, men är utrustad med wifi och GPS

Foto: GoPro
Foto: GoPro

Hero7 White är i princip 1080/60-versionen med HD-video i stället för 4K-video och saknar råfilsinspelning, HDR/WDR och GPS.

GoPro Hero7 Silver kostar 3 600 kr och Hero7 White 2 400 kr.

 

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa hela artikeln?

Med LB+ Total får du tillgång till ALLT innehåll på Ljud & Bild och LB Home

Redan prenumerant? Logga inn.

Vill du ha tillgång till enbart Ljud & Bild eller LB Home?

Klicka här för att beställa Ljud & Bild

Klicka här för att beställa LB Home

DJI ger manuella objektiv autofokus

Professionell video på iPhone

Ljusstark och kompakt zoom

Först med 8K-video

Flexibel monopod

Panasonic uppgraderar Lumix S5IIX

Flyg drönare med sticka och glasögon

Ljusstarkt och lätt 50 mm

Superzoom som klarar allt

Nya versioner av en av våra favoriter

Världens coolaste analoga snabbkamera?

Nikon Z9 får nya funktioner

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen