TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Canon PIXMA G650

Canons nya generation skrivare har påfyllningsbara bläckbehållare.

Med sex påfyllningsbara bläckpatroner får man bättre bläckekonomi och ett större färgspektrum i utskrifterna. De två nya Pixma-skrivarna från Canon är tekniskt likadana förutom att Pixma G650 även skannar och kopierar, medan Pixma G550 är en ren skrivare.

Båda använder Canons ChromaLife 100-bläck, som kan fyllas på från MegaTank-flaskor och göra mängder av utskrifter, till exempel i en fotostudio, ett mindre företag eller hemma.

 

Canon PIXMA G650
Foto: Canon

Man kan göra fotoutskrifter på en mängd olika media, inklusive magnetiskt papper som kan sättas på kylskåpet, men även på fint fotopapper där man kan utnyttja skrivarens extra röda och grå bläckpatroner för att få mer färgdjup och bättre gråtoner.

Med fulla tankar ska man kunna skriva ut 3800 stycken 10 x 15-bilder innan man måste fylla på. Skrivarna kan anslutas till nätverket via Wifi och skriva ut från Canons utskrifts-app.

Priserna är 3 000 kronor för G650 och 2 500 kronor för G550. Båda kommer juni.

Canon PIXMA G650
Foto: Canon

canon.se

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.