Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Canon PIXMA G650

Canons nya generation skrivare har påfyllningsbara bläckbehållare.

Med sex påfyllningsbara bläckpatroner får man bättre bläckekonomi och ett större färgspektrum i utskrifterna. De två nya Pixma-skrivarna från Canon är tekniskt likadana förutom att Pixma G650 även skannar och kopierar, medan Pixma G550 är en ren skrivare.

Båda använder Canons ChromaLife 100-bläck, som kan fyllas på från MegaTank-flaskor och göra mängder av utskrifter, till exempel i en fotostudio, ett mindre företag eller hemma.

 

Canon PIXMA G650

Foto: Canon

Man kan göra fotoutskrifter på en mängd olika media, inklusive magnetiskt papper som kan sättas på kylskåpet, men även på fint fotopapper där man kan utnyttja skrivarens extra röda och grå bläckpatroner för att få mer färgdjup och bättre gråtoner.

Annons

Med fulla tankar ska man kunna skriva ut 3800 stycken 10 x 15-bilder innan man måste fylla på. Skrivarna kan anslutas till nätverket via Wifi och skriva ut från Canons utskrifts-app.

Priserna är 3 000 kronor för G650 och 2 500 kronor för G550. Båda kommer juni.

Canon PIXMA G650

Foto: Canon

canon.se

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.