TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Äntligen filmer i svenska iTunes store

[UPPDATERAD] I åratal har filmerna saknats i skandinaviska iTunes Store. Men nu är de här!

forfatter
Publicerad 2011-09-28 - 13:28

Musik och appar i all ära, men filmerna har saknats på iTunes Store i Skandinavien. Det har varit speciellt irriterande på Apple TV vars existensberättigande i stort sett har varit beroende av tillgång på filmer.

Det har ännu inte kommit någon officiell information från Apple och menyvalet för Film finns inte än. Men genom att använda en direktlänk kan du nu komma in på filmavdelningen i iTunes Store, eller så kan man använda sökfunktionen.

Priset för nya filmer är 139 kronor medan äldre verkar kosta 79-99 kronor. Att hyra kostar 29 kronor.

Direktlänk till filmavdelningen

Nu när filmavdelningen är officiellt lanserad kan man förstås bara gå in på Movies i menyn. Ett uppmärksammat problem är att det verkar vara lite si och så med textning. ”Pirates of the Caribbean” har inga texter alls, ”I am number four” har bara engelska texter men ”Black Swan” har faktiskt svenska texter. Förhoppningsvis är detta något som kommer finnas på nya filmer som läggs till medan vi får hålla tummarna för att även de befintliga ska uppdateras med textning.

Priset för filmer i HD-upplösning är 169 kronor.

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Proffskamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion och allt en flaggskeppskamera behöver, utom två saker.
Ljusstark och förbättrad zoom från Sony Lägre vikt och högre prestanda är nyckelorden för Sony FE 24-70mm F2.8 GM II.
5 tips: Så tar du bättre bilder i påsk Solens värmande strålar är inte alltid fotografens bästa vänner. Här får du lära dig hur du undviker dem – och fyra andra saker som förstör dina bilder.
Leica släpper svart Summicron 28mm f2 Kommer endast i få exemplar – med en förbättring man måste titta noga efter.
GH6: Värsting-videokamera som även tar stillbilder GH5 har äntligen fått en ersättare. Panasonic Lumix GH6 är en maxad videokamera förklädd som stillbildskamera.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend