Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Ford bekräftar Indiana Jones 5

Den 77-årige skådespelaren är snart redo att sätta på sig fedora-hatten och svinga den ikoniska piskan igen.

Av / 2020-02-18 - 16:46
Ford bekräftar Indiana Jones 5

Inspelningen av den femte filmen om den äventyrliga arkeologen Indiana Jones (Harrison Ford) har befunnit sig på planeringsstadiet i flera år.

Det har gått hela 12 år sedan den fjärde filmen i serien, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, släpptes och ända sedan 2016 har vi hört om nya inblandade personer och nya premiärdatum för en femte film. David Koepp var under en längre tid inhyrd som manusförfattare, han är nu utbytt mot Jonathan Kasdan (som också skrev manuset till Solo: A Star Wars Story) och (nuvarande) världspremiär har varit planerad till 9 juli 2021. Steven Spielberg är fortfarande med som regissör.

Men nu är det dags att avsluta alla spekulationer och rykten. På ”The Ellen Show” för ett par dagar sedan bekräftade legendaren Harrison Ford (bland småprat om träning, elcyklar och miljön) att inspelningen påbörjas inom kort. 🙂

”It’s gonna be fun”, berättade Ford och såg allt annat än entusiastisk ut (!). Han tillade: ”I am excited, they are great fun to make” och bekräftade att inspelningen börjar i sommar.

Ljud & Bild håller tummarna och hoppas på en betydligt bättre cineastisk upplevelse än vad vi fick nyss av en annan 1980-talshjälte: vår recension av Rambo V – Last Blood är på gång!

Om allt går som det ska så kan du njuta av Harrison Ford i hans femte film om Indiana Jones den 9 juli nästa år!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

Premiär idag!

And the Oscar Goes to...

Trailern är här!

Se trailern för den nya serien från skaparna av Game of Thrones

Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hem till dig!

Klar för Netflix!

0
Rulla till toppen