Vem strömmar vad?

Nya tjänsten JustWatch låter dig söka i alla filmtjänster samtidigt

Vilken filmtjänst var det nu som hade alla säsonger av Vänner? Och om jag vill se Gudfadern, måste jag hyra den online eller finns den kanske att strömma? Ja, det är inte lätt att hålla reda på vad som finns var när katalogerna är fördelade mellan filmtjänsterna på nätet.

Men med JustWatch som lanseras idag så är det faktiskt störtenkelt. Det är bara att knappa in titeln på det man vill se så får man upp vilka tjänster som har den för strömning, uthyrning eller köp. Och vill man ha inspiration kan man kan även använda filter för att exempelvis hitta drama från 90-talet.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: JustWatch)

Tjänsten katalogiserar tjänsterna Netfilm, Viaplay, HBO Nordic, C More, iTunes, Google Play, Microsoft Store och Mubi. Man kan även spara titlar man vill se i en att-se-lista, lista nysläppta titlar, samt gå direkt till titeln hos tjänsten med ett enda klick. JustWatch finns även som app för Apple iOS samt Android.

Prova själv på svenska JustWatch

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Just köpt dig en ny TV för att spela spel? Vi visar dig hur du aktiverar det bästa och snabbaste gaming-läget i PS5 och Xbox!
  Nu börjar den senaste Android-versionen rullas ut till många telefonmodeller. Kolla på listan om din mobil snart får Android 11.
  Har precis köpt dig en ny 4K-TV? Då kan du inviga den med Last Christmas i remastrad 4K-version!
  Under Snapdragon Tech Summit har Qualcomm lanserat sin efterföljare till Snapdragon 865. Den nya Snapdragon 888 kommer att finnas i flera Android-flaggskepp 2021.
  Låt inte storleken lura dig, Phono Box RS2 har allt en vinylfantast behöver.
  Alla vill ha hårda paket, vi också. Så vi har skrivit den häftigaste önskelistan vi kunnat komma på.
  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.