Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Vem strömmar vad?

Nya tjänsten JustWatch låter dig söka i alla filmtjänster samtidigt

Skrivet av - Publicerad 2016-06-29 - 13:15
Vem strömmar vad?

Vilken filmtjänst var det nu som hade alla säsonger av Vänner? Och om jag vill se Gudfadern, måste jag hyra den online eller finns den kanske att strömma? Ja, det är inte lätt att hålla reda på vad som finns var när katalogerna är fördelade mellan filmtjänsterna på nätet.

Men med JustWatch som lanseras idag så är det faktiskt störtenkelt. Det är bara att knappa in titeln på det man vill se så får man upp vilka tjänster som har den för strömning, uthyrning eller köp. Och vill man ha inspiration kan man kan även använda filter för att exempelvis hitta drama från 90-talet.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: JustWatch)

Tjänsten katalogiserar tjänsterna Netfilm, Viaplay, HBO Nordic, C More, iTunes, Google Play, Microsoft Store och Mubi. Man kan även spara titlar man vill se i en att-se-lista, lista nysläppta titlar, samt gå direkt till titeln hos tjänsten med ett enda klick. JustWatch finns även som app för Apple iOS samt Android.

Prova själv på svenska JustWatch

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen