TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Trailer: Zack Snyder’s Justice League

Se den första, häftiga, trailern till den nya storfilmen.

År 2017 kom Warner med sin ”ultimata” superhjältefilm, där de hade samlat alla superhjältar från sitt DC-universum.

Filmen följer ”The Justice League” (Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman och Cyborg) i deras desperata försök att rädda världen från Steppenwolf och hans armé av Parademons.

Filmen Justice League fick ganska så svidande kritik från recensenter (och publik) och i flera år har filmens ursprungliga regissör, ​​Zack Snyder, lovat att han ska komma med en ny version av filmen, en ”Director’s Cut”.

Justice League (2017) (Foto: Warner)

Snyder (300) var tvungen att dra sig ur filmen på grund av personliga skäl, den fullföljdes därför av Joss Whedon – och resultatet var tydligen långt ifrån Snyders ursprungliga tanke.

Läs också

Justice League

Den nya filmen, Zack Snyder’s Justice League, var ursprungligen planerad att ha en storslagen biolansering – men det var i en annan tid, före corona …

Nu har Warner bestämt sig för att göra (nästan) samma sak med Justice League 2.0 som med Wonder Woman 1984.

Wonder Woman 1984 hade premiär på Warners strömningstjänst HBO Max i USA samma dag som den hade biopremiär (på de få biografer som var öppna). Zack Snyder’s Justice League ska däremot släppas exklusivt på HBO:s strömningstjänster, inklusive HBO Nordic här hemma i Sverige.

Zack Snyder’s Justice League (Foto: Warner Bros./HBO)
Vi utser den bästa strömningstjänsten I och med Disney+ har strömningskriget satt igång på allvar, men vilka av de stora MÅSTE du ha?

18 mars kan alla HBO Nordic-prenumeranter bänka sig framför storskärmarna hemma i sina mysiga vardagsrum och se vad Snyder har fått ut ur det omarbetade materialet. Förutom förbättrade special- och digitaleffekter har det filmats nytt material till den nya versionen. Kostnaderna hamnar på ungefär 600 miljoner kronor.

Vi hoppas att du har en riktigt skön soffa i TV-rummet, och inga hårda pinnstolar, för den nya filmen är hela 4 (!) timmar lång.

I dag släpptes trailern till den ”nya” filmen:

 

Filmens manus är skrivet av Chris Terrio, efter en historia av Chris Terrio, Zack Snyder och Will Beall. Manuset är baserat på DC-karaktärerna från Superman, som skapades av Jerry Siegel och Joe Shuster. Charles Roven och Deborah Snyder har producerat och filmens verkställande producenter är Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio och Ben Affleck.

”Zack Snyder’s Justice League” kommer på HBO Nordic 18 mars (Foto: Warner/HBO)

1 svar på ”Trailer: Zack Snyder’s Justice League”

  1. Det mest fantastiska är att det blir av, tack vare fansen. Man kan tycka vad man vill om Zack Snyders filmer men upprätelsen för Zack i detta skede med tanke på hur det gick till med produceringen av bioversionen är inget mer än magiskt. Ser fram emot denna grymt mycket!

    Svara

Lämna en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.