Search
Generic filters

Trailer till Marco Polo säsong 2

Andra säsongen av Marco Polo har premiär på Netflix 1 juli.

I en värld full av girighet, svek, sexuella intriger och rivalitet bygger Marco Polo på den berömda upptäcktsresandens äventyr i Kublai Khans hov i 1300-talets Kina. Här är trailern till säsong 2.

Vi var inte nämnvärt imponerade av den första säsongen, så förväntningarna är inte direkt uppskruvade till max inför den andra.

John Fusco (Spirit: Stallion of the Cimarron) är verkställande producent och showrunner tillsammans med Dan Minahan, som tidigare arbetat med har kända serier som Homeland och Game of Thrones. Patrick MacManus, Harvey Weinstein, Bob Weinstein och Elizabeth Sarnoff är också verkställande producenter.

Lorenzo Richelmy spelar Marco Polo (Foto: Netflix)

Lorenzo Richelmy spelar Marco Polo (Foto: Netflix)

I de tio avsnitten möter vi både nya och gamla karaktärer: Lorenzo Richelmy (Marco Polo), Michelle Yeoh (the Handmaiden), Benedict Wong (Kublai Khan), Joan Chen (Empress Chabi), Zhu Zhu (Kokachin), Tom Wu (Hundred Eyes), Olivia Cheng (Mei Lin), Claudia Kim (Khutulun), Rick Yune (Kaidu), Remy  Hii (Prince Jingim), Mahesh Jadu (Ahmad) och Uli Latukefu (Byamba), bland annat.

Säsong 2 (samtliga avsnitt) har premiär på Netflix 1 juli.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.