Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

The Old Guard – nu är trailern här

10 juli bjuder Charlize Theron in till actionfest på Netflix.

Av / 2020-05-25 - 13:54
The Old Guard – nu är trailern här

Stenhårda Charlize Theron är inte helt obekant som actionhjältinna (Æon Flux, Mad Max: Fury Road och Atomic Blonde), nu går hon från bioduken hem till ditt eget vardagsrum.

10:e juli kan du se actionfilmen The Old Guard på Netflix.

I århundraden har en hemlig grupp av odödliga legosoldater, ledda av krigaren Andy (Charlize Theron), kämpat för att skydda den dödliga världen.

När de blir rekryterade för ett uppdrag där deras extraordinära förmågor plötsligt försvagas blir det upp till Andy och Nile (KiKi Layne), den nyaste soldaten, att hjälpa gruppen att eliminera hotet från de som vill tjäna pengar deras krafter.

The-Old-Guard_4-989x659 The-Old-Guard_3-989x659 The-Old-Guard_2-989x659 The-Old-Guard_5-989x412
<
>
The Old Guard (Foto: Netflix)

 

Filmen bygger Greg Ruckas kända grafiska romanserie och regissören Gina Prince-Bythewood (Beyond the Lights) lovar att The Old Guard har en mörk, jordnära och actionpackad handling som visar att evigt liv är svårare än det verkar.

Förutom Theron består rollistan av Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave), KiKi Layne, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Harry Melling, Van Veronica Ngo och Matthias Schoenaerts. Allihop kan ses från och med 10 juli på Netflix.

The Old Guard (Foto: Netflix)

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

Premiär idag!

And the Oscar Goes to...

Trailern är här!

Se trailern för den nya serien från skaparna av Game of Thrones

Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hem till dig!

Klar för Netflix!

0
Rulla till toppen