Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Se trailern för Planet Earth III

Planet Earth-serien är BBC:s flaggskepp inom naturfilmer. I Planet Earth III är David Attenborough tillbaka som berättarröst och Hans Zimmer har bidragit med musiken.

Skrivet av / 2023-10-03 - 16:30
Se trailern för Planet Earth III

För drygt en månad sedan kom nyheten att självaste David Attenborough är berättarrösten i nya Planet Earth III. Nu har den första trailern kommit, vilket indikerar att den tredje säsongen av naturens egen flaggskeppsserie är precis runt hörnet. Vi vet att mycket har hänt på den tekniska sidan inom fotografi under de 17 år som gått sedan den första säsongen, så vi förväntar oss spektakulära scener!

Inget lanseringsdatum är officiellt, men förutom otroliga bilder och scener av naturens varelser antyder trailern också insikter om utmaningar som skapats av människan.

Musiken i trailern är ett samarbete mellan den legendariske Hans Zimmer, bandet Bastille och soloartisten Raye.

 

 

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr & Mrs Smith kommer tillbaka!

Mord i Venedig går snart att streama

Bättre än Yellowstone?

Spidey!

Trailer för Reacher

Förnyad!

Kommer till strömning

Så Yellowstone var inte (helt) död

Så fungerar Dashtoon

Kommer till Disney+!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen