Search
Generic filters
 itemprop

Popcorn Time är tillbaka

Popcorn Time, ”piraternas Netflix” är tillbaka – redo att ge gratis TV-innehåll till alla som jobbar hemifrån.

Det är speciella tider, minst sagt. Å ena sidan stryper Netflix bandbredden och sänker därmed kvaliteten på innehållet för att avlasta internet-infrastrukturen. På begäran från EU. Å andra sidan är pirattjänsten Popcorn Time tillbaka. Med gratis, ”stulet” innehåll.

Läs också Streaming, film på nätet Vilken av alla filmtjänster på nätet passar bäst för dig? Vi har gått igenom för- och nackdelar.
 data-srcset

Maximal upplösning är 1080p HD, så du får varken 4K Ultra HD eller HDR. Men vad gör väl det, så länge det är gratis? tänker du kanske.

Popcorn Time varnar

Men observera att när du börjar strömma så visas en varning som uppmanar dig att använda VPN för att inte avslöja din IP-adress. Du riskerar nämligen att få rejäla böter … Och att skaffa VPN genom Popcorn Time kostar 12 dollar per månad, eller 69 dollar per år. Ungefär detsamma som att prenumerera på en laglig strömningstjänst, alltså. Så frågan är om det är värt besväret.

annons

Popcorn Time är PC-baserad, oerhört användarvänlig och erbjuder ett otroligt stort urval av både helt nya och äldre filmer och serier. Om du inte orkar vänta på nytt innehåll tills det kommer på tjänster som Netflix, HBO och Viaplay så kan du chansa på pirattjänsten. På egen risk.

annons

Subscribe
Notify of
2 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sten
3 months ago

Ca 120 kr per månad. Netflix kostar Bara något mer 139, knappast värt riken för upptäckt!?

Johan
3 months ago
Reply to  Sten

Ptja man får ju HD-innehåll till skillnad från Netflix. VPN kostar inte mer än 50 spänn i månaden via OVPN. Och den använder man till andra saker än att titta på Popcorn Time.

Läs också