Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Popcorn Time är tillbaka

Popcorn Time, ”piraternas Netflix” är tillbaka – redo att ge gratis TV-innehåll till alla som jobbar hemifrån.

Av / 2020-03-20 - 10:42
Popcorn Time är tillbaka

Det är speciella tider, minst sagt. Å ena sidan stryper Netflix bandbredden och sänker därmed kvaliteten på innehållet för att avlasta internet-infrastrukturen. På begäran från EU. Å andra sidan är pirattjänsten Popcorn Time tillbaka. Med gratis, ”stulet” innehåll.

Läs också Streaming, film på nätet Vilken av alla filmtjänster på nätet passar bäst för dig? Vi har gått igenom för- och nackdelar.

Maximal upplösning är 1080p HD, så du får varken 4K Ultra HD eller HDR. Men vad gör väl det, så länge det är gratis? tänker du kanske.

https://twitter.com/ChokingOnAir/status/1240269339678425089

Popcorn Time varnar

Men observera att när du börjar strömma så visas en varning som uppmanar dig att använda VPN för att inte avslöja din IP-adress. Du riskerar nämligen att få rejäla böter … Och att skaffa VPN genom Popcorn Time kostar 12 dollar per månad, eller 69 dollar per år. Ungefär detsamma som att prenumerera på en laglig strömningstjänst, alltså. Så frågan är om det är värt besväret.

Popcorn Time är PC-baserad, oerhört användarvänlig och erbjuder ett otroligt stort urval av både helt nya och äldre filmer och serier. Om du inte orkar vänta på nytt innehåll tills det kommer på tjänster som Netflix, HBO och Viaplay så kan du chansa på pirattjänsten. På egen risk.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

2 reaktioner på ”Popcorn Time är tillbaka”

  1. Ca 120 kr per månad. Netflix kostar Bara något mer 139, knappast värt riken för upptäckt!?

    1. Ptja man får ju HD-innehåll till skillnad från Netflix. VPN kostar inte mer än 50 spänn i månaden via OVPN. Och den använder man till andra saker än att titta på Popcorn Time.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen