TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Pam & Tommy-skandalen får liv på Disney+

Den före detta supermodellen Pamela Andersons ”excentriska” liv viks ut på Disney+ om två veckor.

forfatter
Publicerad 2022-01-18 - 08:31

En före detta glamourmodell/TV-stjärnas skandalomsusade liv, med en legendarisk (läckt?) sexvideo, är förmodligen inte det första man förknippar med The Walt Disney Companys kärnfamiljvärderingar, men den 2:e februari släpps miniserien om det (milt uttryckt) stormiga förhållandet mellan Pamela Anderson och Tommy Lee på Disney+.

Pam Tommy 3
Pam & Tommy (Foto: Walt Disney)

Miniserien Pam & Tommy handlar om det turbulenta förhållandet mellan den före detta Playboy-modellen och Baywatch-stjärnan Pamela Anderson (Lily James) och Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee (Sebastian Stan).

1995, efter bara 4 dagars bekantskap, gifte sig den kanadensiska playboymodellen (med de stora implantaten) med rockrebellen Tommy Lee.

 

Förhållandet blev en enorm virvelvind redan från första dagen och paret befann sig konstant i en absurd mediestorm. Mest kända/ökända är de förmodligen för den påstått läckta privata sexvideon. Efter den blev paret världens mest kända realitykändisar över en natt.

Efter att Tommy Lee hamnat bakom lås och bom för hustrumisshandel skilde sig paret 1998. Det enda (förutom massor av uppmärksamhet i media) Pamela Anderson fick ur förhållandet var två söner – och hepatit C.

Pam Tommy 2 989x556 1 Pam Tommy 4 989x711 1 Pam Tommy 6 989x643 1
<
>
Pam & Tommy (Foto: Walt Disney)

Miniserien är producerad av Disney-bolaget Hulu och hamnar i Star-universumet på strömningstjänsten. Regissör är Craig Gillespie, med Evan Goldberg och Seth Rogen som serieskapare – så räkna med en del ”grov” humor.

Förutom Lily James (Mama Mia!, Cinderella) och Sebastian Stan i huvudrollerna hittar vi bland annat Seth Rogen, Nick Offerman, Taylor Schilling Pepi Sonuga och legendariska Andrew Dice Clay i huvudrollerna.

Den 2:e februari släpps de tre första (av åtta) avsnitten på Disney+.

PS! I pressmeddelandet från Disney+ betonas att föräldrar kan lägga till ålderskontroll för Star-innehållet… 😉

Pam Tommy 5
Pam & Tommy (Foto: Walt Disney)

 

 

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick är (äntligen!) tillbaka Endast få dagar kvar tills Maverick flyger igen - i Top Gun 2.
Marvel-hjältarna kommer hem Alla de ursprungliga Marvel-serierna, som från början producerade av Netflix, har nu försvunnit från streamingtjänsten.
Svensk Prime Video-serie Äntligen satsar Prime Video på lokalproducerat innehåll.
Spänningsthriller från Mellanöstern håller tempot Mossads intrikata skuggkrig mot ärkefienden är fortfarande en av de bättre spionserierna.
Medelmåttigt av Connelly Halvbrodern till den mer berömde Harry Bosch har fått en egen TV-serie – men vi är inte särskilt imponerade.
Se den första Avatar 2-trailern Nu är trailern till James Cameron efterlängtade (?) uppföljare till megasuccén Avatar här.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend