Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Pam & Tommy-skandalen får liv på Disney+

Den före detta supermodellen Pamela Andersons ”excentriska” liv viks ut på Disney+ om två veckor.

Av / 2022-01-18 - 08:31
Pam & Tommy-skandalen får liv på Disney+

En före detta glamourmodell/TV-stjärnas skandalomsusade liv, med en legendarisk (läckt?) sexvideo, är förmodligen inte det första man förknippar med The Walt Disney Companys kärnfamiljvärderingar, men den 2:e februari släpps miniserien om det (milt uttryckt) stormiga förhållandet mellan Pamela Anderson och Tommy Lee på Disney+.

Pam Tommy 3
Pam & Tommy (Foto: Walt Disney)

Miniserien Pam & Tommy handlar om det turbulenta förhållandet mellan den före detta Playboy-modellen och Baywatch-stjärnan Pamela Anderson (Lily James) och Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee (Sebastian Stan).

1995, efter bara 4 dagars bekantskap, gifte sig den kanadensiska playboymodellen (med de stora implantaten) med rockrebellen Tommy Lee.

 

Förhållandet blev en enorm virvelvind redan från första dagen och paret befann sig konstant i en absurd mediestorm. Mest kända/ökända är de förmodligen för den påstått läckta privata sexvideon. Efter den blev paret världens mest kända realitykändisar över en natt.

Efter att Tommy Lee hamnat bakom lås och bom för hustrumisshandel skilde sig paret 1998. Det enda (förutom massor av uppmärksamhet i media) Pamela Anderson fick ur förhållandet var två söner – och hepatit C.

Pam Tommy 2 989x556 1 Pam Tommy 4 989x711 1 Pam Tommy 6 989x643 1
<
>
Pam & Tommy (Foto: Walt Disney)

Miniserien är producerad av Disney-bolaget Hulu och hamnar i Star-universumet på strömningstjänsten. Regissör är Craig Gillespie, med Evan Goldberg och Seth Rogen som serieskapare – så räkna med en del ”grov” humor.

Förutom Lily James (Mama Mia!, Cinderella) och Sebastian Stan i huvudrollerna hittar vi bland annat Seth Rogen, Nick Offerman, Taylor Schilling Pepi Sonuga och legendariska Andrew Dice Clay i huvudrollerna.

Den 2:e februari släpps de tre första (av åtta) avsnitten på Disney+.

PS! I pressmeddelandet från Disney+ betonas att föräldrar kan lägga till ålderskontroll för Star-innehållet… 😉

Pam Tommy 5
Pam & Tommy (Foto: Walt Disney)

 

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen