Search
Generic filters

Ny trailer till Bloodline, säsong 2

The answer is not always what you want it to be. Sometimes, all there is, is more darkness ...

Om mindre än en månad kan då återigen sjunka ner i favoritfåtöljen, sätta på Netflix, öppna en iskall öl och förbereda hjärnan på mer intellektuell och utmanande underhållning. Då drar nämligen säsong två av ”Bloodline” igång!

Foto: Netflix
Foto: Netflix

”Bloodline” är thrillerserien du inte får missa. De kritikerhyllade skådespelarna samlas igen på Islamorada på exotiska Florida Keys för andra säsongen av denna ”måste se-serie”. Alla de tio avsnitten i andra säsongen går att se på Netflix från och med 27 maj. Avsnitten finns i vanlig HD och i 4K.

Har du inte sett första säsongen så har du fortfarande chansen, för samtliga avsnitt finns på Netflix. Den första säsongen utsåg vi för övrigt till Årets bästa TV-serie förra året!

https://www.youtube.com/watch?v=C3bDd_EnxR8

I säsong 2 återser vi vackra och mystiska Florida Keys där familjen Rayburns paradis finns – och alla deras mörka hemligheter. Efter de tre Rayburns-syskonen John, Meg och Kevin tog livet av familjens svarta får (och deras bror!), Danny, slutade första säsongen hastigt med att hans okände son anlände till Islamorada.

I andra säsongen har Meg flyttat till New York och John måste slåss med sina inre demoner över vad han (och hans syskon) har gjort, samtidigt som de måste fortsätta dölja mordet.

Foto: Netflix
Foto: Netflix

”Bloodline” säsong 2 är producerad av Todd A. Kessler, Daniel Zelman och Glenn Kessler. Bland skådespelarna hittar vi Kyle Chandler (”Friday Night Lights”), Ben Mendelsohn (”The Dark Knight Rises”), Sissy Spacek (”Carrie”), Linda Cardellini (”Mad Men”), Norbert Leo Butz (”Dan in Real Life”), John Leguizamo (”Kick-Ass 2”), Andrea Riseborough (”Birdman”) och Chloe Sevigny (”Big Love”).

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.
  Panasonic börjar rulla ut sin första Android-TV i november!
  Byggs bara i 50 exemplar – och de blir inte direkt billiga.
  Förutom Elite 85t släpper Jabra aktiv brusreducering till befintliga Elite 75t.
  Nu är det officiellt. Om tre veckor lanserar OnePlus sin nästa mobil.
  I dag släpper Netflix trailern till deras första norska originalfilm: Kadaver

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.