Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Ny norsk HBO-serie: Welcome to Utmark

HBO har släppt trailern till sin nya norska dramaserie.

Av / 2021-02-18 - 11:31
Ny norsk HBO-serie: Welcome to Utmark

Snart har HBO Nordic premiär för ännu en norsk originalserie. Welcome to Utmark är skriven av Kim Fupz Aakeson (En ganska snäll man, Kraftidioten) och regisserad av Dagur Kári.

Welcome to Utmark säsong 1 har premiär i sin helhet 18 april på HBO Nordic och består av 8 avsnitt.

Alla känner alla i detta öde samhälle i utkanten av civilisationen. Utmark är en plats där stämningen är konstig och vild, och gästfrihet gäller inte för nyanlända. När en optimistisk lärare anländer till byn i hopp om ett bekymmersfritt liv i natursköna omgivningar, inser hon snart att den enda som beter sig någorlunda förnuftigt är en 12-årig flicka.

https://youtu.be/fN_lNf_Mrlg

Welcome to Utmark är kanske en berättelse om otukt, ensamhet, svartsjuka, bedrägeri och nederlag. Men det är också en munter historia om att smuggla ryskt gin, acceptera sitt öde och göra det bästa av livet.

Maria Blokhus ”Welcome to Utmark ” (Foto: HBO)

Förutom Tobias Santelmann (Beforeigners, Exit), Marie Blokhus, Alma Günther och Stig Henrik Hoff hittar vi i andra roller Marius Lien, May-Linda Kosumovic, Rozafe Chelaj, Gard Bjørnstjerne Eidsvold, Nils Johnson, Ingrid Vollan, Ingvild Holthe Bygdnes, Kamilla Grønli Hartvig, Maria Bock, Jonas Strand Gravli, Niklas Gundersen, Ingunn Øyen, Frank Kjosås, Nader Khademi, Pelle Heikkilä och Eero Milonoff.

Velkommen-til-Utmark_7-989x659 Velkommen-til-Utmark_8-989x659 Velkommen-til-Utmark_2-989x682 Velkommen-til-Utmark_4-989x659 Velkommen-til-Utmark_3-989x716 Velkommen-til-Utmark_1-9-989x659 Velkommen-til-Utmark_1-989x659
<
>
Welcome to Utmark (Foto: HBO)

 

Läs också Vi utser den bästa strömningstjänsten I och med Disney+ har strömningskriget satt igång på allvar, men vilka av de stora MÅSTE du ha?

Welcome to Utmark är producerad av Finn Gjerdrum och Stein B. Kvae från Paradox, en del av SF Studios, och är en originalproduktion från HBO Europe. Ansvariga producenter för HBO Europe är Hanne Palmquist, Camilla Curtis och Steve Matthews.

Den första säsongen av Welcome to Utmark har premiär på HBO Nordic den 18:e april.

Läs också Mycket mer från Disney+ Från och med 23:e februari kan du se fler filmer och serier på Disney+ (till ett högre månadspris).
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

Premiär idag!

And the Oscar Goes to...

Trailern är här!

Se trailern för den nya serien från skaparna av Game of Thrones

Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hem till dig!

0
Rulla till toppen