Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Ny norsk HBO-serie: Welcome to Utmark

HBO har släppt trailern till sin nya norska dramaserie.

Snart har HBO Nordic premiär för ännu en norsk originalserie. Welcome to Utmark är skriven av Kim Fupz Aakeson (En ganska snäll man, Kraftidioten) och regisserad av Dagur Kári.

Welcome to Utmark säsong 1 har premiär i sin helhet 18 april på HBO Nordic och består av 8 avsnitt.

Alla känner alla i detta öde samhälle i utkanten av civilisationen. Utmark är en plats där stämningen är konstig och vild, och gästfrihet gäller inte för nyanlända. När en optimistisk lärare anländer till byn i hopp om ett bekymmersfritt liv i natursköna omgivningar, inser hon snart att den enda som beter sig någorlunda förnuftigt är en 12-årig flicka.

Welcome to Utmark är kanske en berättelse om otukt, ensamhet, svartsjuka, bedrägeri och nederlag. Men det är också en munter historia om att smuggla ryskt gin, acceptera sitt öde och göra det bästa av livet.

Maria Blokhus ”Welcome to Utmark ” (Foto: HBO)

Förutom Tobias Santelmann (Beforeigners, Exit), Marie Blokhus, Alma Günther och Stig Henrik Hoff hittar vi i andra roller Marius Lien, May-Linda Kosumovic, Rozafe Chelaj, Gard Bjørnstjerne Eidsvold, Nils Johnson, Ingrid Vollan, Ingvild Holthe Bygdnes, Kamilla Grønli Hartvig, Maria Bock, Jonas Strand Gravli, Niklas Gundersen, Ingunn Øyen, Frank Kjosås, Nader Khademi, Pelle Heikkilä och Eero Milonoff.

Annons
Velkommen-til-Utmark_7-989x659 Velkommen-til-Utmark_8-989x659 Velkommen-til-Utmark_2-989x682 Velkommen-til-Utmark_4-989x659 Velkommen-til-Utmark_3-989x716 Velkommen-til-Utmark_1-9-989x659 Velkommen-til-Utmark_1-989x659
<
>
Welcome to Utmark (Foto: HBO)

 

Vi utser den bästa strömningstjänsten I och med Disney+ har strömningskriget satt igång på allvar, men vilka av de stora MÅSTE du ha?

Welcome to Utmark är producerad av Finn Gjerdrum och Stein B. Kvae från Paradox, en del av SF Studios, och är en originalproduktion från HBO Europe. Ansvariga producenter för HBO Europe är Hanne Palmquist, Camilla Curtis och Steve Matthews.

Den första säsongen av Welcome to Utmark har premiär på HBO Nordic den 18:e april.

forfatter

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.