Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 09Delta

Netflix nya serier

På Television Critics Association i Los Angeles avslöjade Netflix vilka serier som får premiär 2016. Här är en överblick.

Skrivet av / 2016-01-19 - 08:42
Netflix nya serier

LOVE_VERTICAL_KEYART_US-460x681

https://www.youtube.com/watch?v=Ym3LoSj9Xj8

Love – premiär på Netflix 19 februari
Judd Apatow, Paul Rust och Lesley Arfin har skapat, skrivit och producerat Love. I den här romantiska komediserien möter vi unge Gus (Paul Rust) och den vilda tjejen Mickey (Gillian Jacobs) som tar oss med på ungdomlig kärlek, vänskap och andra saker som man helst vill undvika ibland.

House of Cards, säsong 4 – premiär på Netflix 4 mars
Kevin Spacey och Robin Wright är tillbaka i rollerna som Frank och Claire Underwood.

Marseille – premiär på Netflix 5 maj
Marseille är en ny fransk politisk serie som är skriven av Dan Franck och har Gerard Depardieu i huvudrollen som stadens borgmästare, som efter 20 år på posten håller på att förbereda sig på sin sista kupp i det stundande valet.

Orange is the New Black, säsong 4 – premiär på Netflix 17 juni
Ännu en säsong med kvinnorna på Litchfield-fängelset. Den kritikerrosade och prisbelönta serien har Taylor Schilling i huvudrollen som Piper.

https://www.youtube.com/watch?v=zejyzr5vW3A

The Get Down – premiär på Netflix 12 augusti
The Get Down är en ny hiphop-serie som är producerad av Baz Luhrmann (Moulin Rouge, Romeo + Juliet, The Great Gatsby) och utspelas i New York på 1970-talet. Vi får följa ett gäng killar som tar sig fram i vardagen genom ordlekar, dans och sprayburkar.

The Ranch – premiär på Netflix 10 april
Efter ett misslyckat försök med en professionell karriär i amerikansk fotboll återvänder Colt (Ashton Kutcher) hem till familjens ranch i Colorado. Där hamnar han ansikte mot ansikte med bland annat sin far och sin bror som han inte har sett på 15 år. Serien är producerad av Don Reo (Two and a Half Men).

Unbreakable Kimmy Schmidt, säsong 2 – premiär på Netflix 15 april
Efter att ha levt i 15 år i en sekt bestämmer sig Kimmy för att börja på ny kula i New York City. Med bara en ryggsäck, ett par joggingskor och ett par böcker under armen är hon klar för att uppleva en värld som hon inte ens visste om fanns kvar. Rollen som Kimmy Schmidt spelas av Ellie Kemper (The Office).

Marvel’s Jessica Jones, säsong 2 – premiär på Netflix under 2016
Marvel’s Jessica Jones återvänder med en andra säsong. Krysten Ritter spelar huvudrollen som Jessica Jones, som efter en kort karriär som superhjälte försöker jobba som privatdetektiv i New York. Producerad av Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter).

Skærmbillede-2016-01-18-kl.-17.17.52-460x306

Flaked – premiär på Netflix 11 mars
Den tragikomiska historien om Chip, som spelas av Will Arnett. I sin egen lilla ”värld” i Venice, Kalifornien, trasslar Chip in sig ett nät av lögner som långsamt nystas upp.

Kong: The King of Apes – premiär på Netflix 15 april
Nu kommer den animerade klassikern modern tappning. Den utspelas år 2050 i framtidens San Francisco. Kong är fortfarande jordens starkaste och hans mänskliga drag gör honom till en hjälte. Men faran lurar runt hörnet …

Grace and Frankie, säsong 2 – premiär på Netflix 6 maj
Jane Fonda och Lily Tomlin är tillbaka som Grace and Frankie, två kvinnor vars liv plötsligt förändras fullständigt när deras män kommer ut som homosexuella. Båda männen lämnar sina fruar för varandra – då måste Grace och Frankie hålla ihop. Producerad av Marta Kaufman (Vänner).

Word Party – premiär på Netflix 3 juni
I Word Party handlar om fyra små söta babydjur som sjunger, dansar och leker. Serien är för Netflix yngsta tittare, som kan vara med och lära sig massor av ord tillsammans med djuren.

Stranger Things – premiär på Netflix 15 juli
Stranger Things är en ny dramaserie som är regisserad av bröderna Matt och Ross Duffer. En ung pojke försvinner på mystiskt vis och inom kort är polis, vänner och familj inblandade i ett stort mysterium.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Slutet närmar sig!

Ny trailer - True Detective, säsong 4

Trailer - House of the Dragon, säsong 2

Williams svåra tid!

Ny nordisk serie på SkyShowtime

Lassgård till Disney+

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr & Mrs Smith kommer tillbaka!

Mord i Venedig går snart att streama

Bättre än Yellowstone?

Spidey!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen