Search
Generic filters

Jon Stewart gör comeback – på HBO

En av tidernas mest uppskattade talkshow-värdar och komiker, Jon Stewart, gör comeback i TV-rutan.

Det har knappt gått tre månader sedan Jon Stewart tackade för sig efter 17 år som programledare för The Daily Show på TV-kanalen Comedy Central och avslutade med sitt ”Moment of Zen”: Bruce Springsteens ”Land of Hope and Dreams”.

Den oerhört populära komikern – The Daily Show vann hela 23 Emmy-priser och hade drygt två miljoner tittare – från New Jersey är känd för sin bitande och ytterst starka politiska satir. Det var aldrig någon hemlighet att han inte direkt var någon stor anhängare av Republikanerna, men under sina 17 år i rutan respekterades han av båda sidor och hade en ovanligt imponerande gästlista.

tds-e-street-stewart-080615
6 augusti gick Jon Stewart av scenen för sista gången som programledare av The Daily Show, till tonerna av The Boss ”Land of Hope and Dreams”. Foto: Comedy Central

Nu avslöjar HBO att de har ingått ett avtal om ett fyraårigt samarbete med Stewart där han ska leverera dagsaktuellt digitalt material i kortform som ska visas på plattformarna HBO NOW och HBO GO. I första vändan handlar det alltså inte om en fast show, men i avtalet finns möjligheter till andra film- och TV-projekt.

I samband med att avtalet offentliggjordes sade en av HBO:s programchefer, Michael Lombardo: ”Jon Stewart led a revolution that changed the face of TV comedy on the Daily Show. He graced our network nearly 20 years ago, so we’re thrilled to welcome back his immense talents in this next chapter of his career.”

Något bestämt datum om när programmen börjas sändas finns inte.

Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  GoPro Hero9 Black har 5K-video, ännu bättre videostabilisering – och äntligen en selfieskärm.
  Kompakt highend med gott om muskler.
  En närmare titt på både utsidan och insidan av Microsofts nya spelkonsoler.
  30 oktober släpper Disney+ den andra säsongen av serien The Mandalorian.
  En kompaktare och billigare modell av Sony Xperia 1 II. Med nästan samma specifikationer.
  Och priserna blir överkomliga.
  Vidvinkelzoom och ljusstark 50 mm till Nikon Z.
  Med två nya iPad-modeller visade Apple vid kvällens lansering att världens mest populära surfplatta, som har 10-årsjubileum i år, är här för att stanna.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.