Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

I väntan på ”The Force Awakens”

Nu är det snart dags. Äntligen. Och vill du värma upp inför premiären av nya Star Wars så kan du titta på de sex första filmerna – samtidigt!

Av / 2015-12-16 - 09:16
I väntan på ”The Force Awakens”

Det har väl knappast undgått någon att det äntligen har blivit dags för premiären på det sjunde Star Wars-kapitlet, ”The Force Awakens”. Filmen har premiär i dag på svenska biografer – två dagar före de amerikanska!

Det har gått tio år sedan den senaste filmen hade premiär. Och hela 32 år sedan den sjätte delen visades för första gången på bio. Med andra ord kan det kanske vara dags att fräscha upp minnet och gå igenom handlingen innan du tar plats i den mjuka fåtöljen i salongen.

Att se alla sex filmerna tar dessvärre drygt 12 timmar, vilket kan vara svårt att hinna med före dagens premiär. Men det finns hjälp att få. Idoga fans har satt ihop handlingen från de sex filmerna till en enda, så att du hinner få hela sagan på bara två timmar.

Gillar du film med komplex handling, där det händer mycket saker samtidigt, så kanske du till och med föredrar den här versionen från starwarswars.com – där är allt hopmixat i samma bild!

https://www.youtube.com/watch?v=oBQVvEMc-VQ

Men det gäller att koncentrera sig, för det händer mycket på en gång. Och vem sköt först, Han Solo eller Greedo?

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

Premiär idag!

And the Oscar Goes to...

Trailern är här!

Se trailern för den nya serien från skaparna av Game of Thrones

Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hem till dig!

0
Rulla till toppen