Film/TV

Boka 27:e februari nästa år och förbered dig på House of Cards-maraton!
forfatter

Med taglinen ”One Nation Underwood” lockar Netflix med den tredje omgången av den intelligenta politiska thrillerserien House of Cards. På känt Netflix-manér släpps alla 12 avsnitten av den tredje säsongen samma dag.

Så nu är det bara att förbereda chefen på frånvaro, avboka alla möten och släktbesök och fylla kylskåpet med öl och stora, blodiga biffar – och göra kroppen klar för Francis Underwood-maraton.

Hous-of-Cards-sesong-2
Med blod på händerna har Francis Underwood (Kevin Spacey) lyckats klättra till toppen av makten i Washington DC.

Läs recensionen av andra säsongen här.

Den politiska thrillerserien, som bygger på ett brittiskt original, handlar om den obarmhärtiga maktkampen i Washington och hur den enormt ambitiöse Frank Underwood (och hans hustru) tar till maktens boning: Vita Huset. Andra säsongen slutade med att Frank (Kevin Spacey) blev USA:s president, en position han tagit sig till med den mentala inställningen att ändamålet helgar medlen och genom att (bokstavligt talat) kliva över lik.

Annons

house-of-cards-season-3-netflix-usa

Här är Netflix eleganta teaser för säsong 3:

https://www.youtube.com/watch?v=CkMJtORCr80

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.
Annons
Annons

Läs också