TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

House of Cards, säsong 3

Boka 27:e februari nästa år och förbered dig på House of Cards-maraton!

forfatter
Publicerad 2014-12-02 - 16:25

Med taglinen ”One Nation Underwood” lockar Netflix med den tredje omgången av den intelligenta politiska thrillerserien House of Cards. På känt Netflix-manér släpps alla 12 avsnitten av den tredje säsongen samma dag.

Så nu är det bara att förbereda chefen på frånvaro, avboka alla möten och släktbesök och fylla kylskåpet med öl och stora, blodiga biffar – och göra kroppen klar för Francis Underwood-maraton.

Hous-of-Cards-sesong-2
Med blod på händerna har Francis Underwood (Kevin Spacey) lyckats klättra till toppen av makten i Washington DC.

Läs recensionen av andra säsongen här.

Den politiska thrillerserien, som bygger på ett brittiskt original, handlar om den obarmhärtiga maktkampen i Washington och hur den enormt ambitiöse Frank Underwood (och hans hustru) tar till maktens boning: Vita Huset. Andra säsongen slutade med att Frank (Kevin Spacey) blev USA:s president, en position han tagit sig till med den mentala inställningen att ändamålet helgar medlen och genom att (bokstavligt talat) kliva över lik.

house-of-cards-season-3-netflix-usa

Här är Netflix eleganta teaser för säsong 3:

youtu.be/CkMJtORCr80

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hör musiken från "Stranger Things" Är du redo för säsongsfinalen av Stranger Things? Med den här spellistan kommer du på rätt humör.
Ofullbordad alien-charm Det fanns en tid när Netflix öppnade plånboken – och sin enorma mängd abonnenter – för vilken hoppfull filmnörd som helst. Men den tiden är nog förbi.
Nytt Netflix-abonnemang med annonser precis runt hörnet Netflix vd motiverar det nya initiativet med att streamingjätten tappar för många priskänsliga tittare.
Mer skön förvirring i Westworld Efter ett långt corona-uppehåll är Westworld tillbaka på rätt spår, och går mer till sina rötter.
NY Stranger Things 4 II trailer! Netflix har nu släppt en ny trailer för sista kapitlet i Stranger Things säsong 4.
"Tillbaka till framtiden" VHS satte rekord på auktion Great Scott! Se videon från den vilda budgivningen.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend