Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Heart of Stone släpps på Netflix

Netflix har säkrat Gal Gadots nästa film.

Coronapandemin fortsätter att förstöra för filmbolagens biopremiärer (och produktioner).

Nu har Skydance kastat in handduken och sålt rättigheterna till spionthrillern Heart of Stone.

Gal ”Wonder Woman” Gadot har huvudrollen i Heart of Stone, som regisseras av Tom Harper. Filmen beskrivs som en blandning mellan en kvinnlig James Bond och de actionpackade Mission: Impossible-filmerna – vilket ju bådar gott.

Som vi kunde berätta redan i november förväntades Wonder Woman 1984 få sin biopremiär flyttad till strömning. Efter många uppskjutna premiärdatum släpptes filmen mycket riktigt direkt på HBO Max den 25 december, samtidigt som den visades på det fåtal biografer som fortfarande var öppna.

Gal Gadot flyr till HBO När Corona-pandemin fortsätter härja och många biografer har stängt, släpps storfilm efter storfilm direkt på strömningstjänsterna.

Att Gadot kan sparka ifrån sig har tidigare visat i bland annat Fast & Furious 7, Wonder Woman och Justice League.

Annons

Gal Gadot i ”Fast & Furious 7”, hennes tredje FF-film (Foto: Universal/Sony)

Strömningsbolagen plockar nu film efter film som fått sina biopremiär uppskjutna upp x antal gånger samt filmer som är under produktion/förproduktion.

Vad som händer med Gadots karaktär i Heart of Stone har inte beslutats ännu, men det finns konkreta planer på att utveckla den till en ny filmserie med tidernas actionhjältinna. En franchise som kan ta upp kampen om publiken på James Bond-nivå.

Manuset är författat av Greg Rucka, som också skrev manuset till Wonder Woman och Batwoman.

Läs också

Wonder Woman 3D

Ännu så länge har Heart of Stone inte fått något officiellt premiärdatum, men räkna inte med att se Gal Gadot i den här storsatsningen före 2022.

Annons

Medan du väntar släpper Netflix Red Notice senare i år, med Gadot, Dwayne Johnson och Ryan Reynolds i huvudrollerna. Det kan bli ännu en actionfest från strömningsjätten.

I år kan du se Gal Gadot i en av Netflix största filmsatsningar hittills: ”Red Notice” (Foto: Netflix)

Läs alla artiklar i 1 vecka för 1 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ngen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter
Skrevet av

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Redaktionen rekommenderar

Läs också

Netflix har säkrat Gal Gadots nästa film.

Netflix har säkrat Gal Gadots nästa film.

Netflix har säkrat Gal Gadots nästa film.

Netflix har säkrat Gal Gadots nästa film.

Netflix har säkrat Gal Gadots nästa film.

Netflix har säkrat Gal Gadots nästa film.

Netflix har säkrat Gal Gadots nästa film.

Netflix har säkrat Gal Gadots nästa film.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.