Search
Generic filters

Daredevils spektakulära comeback

I måndags släppte Netflix trailern till den efterlängtade andra säsongen av originalserien Marvel’s Daredevil, som har premiär fredag 18 mars.

Den första säsongen av Marvel’s Daredevil handlade om hur det gick till när Matt Murdock bestämde sig för att ta på sig Daredevil-dräkten och bli en superhjälte. Den andra säsongen handlar mer om frågan: ”När blir det som är rätt fel?” Serien fortsätter att utforska den filosofiska konflikten som är kärnan i Matts dubbelliv och kompliceras ytterligare av en rival, Frank Castle, som går lite för långt med en del saker.

https://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4

Matt Murdock (Charlie Cox) blev blind som ung men fick samtidigt extraordinära krafter. På dagarna slåss han mot orättvisor som advokat och efter mörkrets inbrott som superhjälten Daredevil i Hell’s Kitchen i New York. Den imponerande rollistan består bland annat av Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) Jon Bernthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) och Scott Glenn (Stick).

daredevil-s2-poster-–-Kopi
Foto: Netflix

”Marvel’s Daredevil” är producerad av Marco Ramirez (”Sons Of Anarchy”, ”Fear The Walking Dead”) och Douglas Petrie (”CSI: Crime Scene Investigation”, ”Buffy: The Vampire Slayer”, ”American Horror Story”) tillsammans med Jeph Loeb (”Marvel’s Jessica Jones”) som också är Marvel’s TV-chef.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Lenovo X1 Fold går redan att beställa.
  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.