Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Daredevils spektakulära comeback

I måndags släppte Netflix trailern till den efterlängtade andra säsongen av originalserien Marvel’s Daredevil, som har premiär fredag 18 mars.

Av / 2016-02-16 - 17:37
Daredevils spektakulära comeback

Den första säsongen av Marvel’s Daredevil handlade om hur det gick till när Matt Murdock bestämde sig för att ta på sig Daredevil-dräkten och bli en superhjälte. Den andra säsongen handlar mer om frågan: ”När blir det som är rätt fel?” Serien fortsätter att utforska den filosofiska konflikten som är kärnan i Matts dubbelliv och kompliceras ytterligare av en rival, Frank Castle, som går lite för långt med en del saker.

https://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4

Matt Murdock (Charlie Cox) blev blind som ung men fick samtidigt extraordinära krafter. På dagarna slåss han mot orättvisor som advokat och efter mörkrets inbrott som superhjälten Daredevil i Hell’s Kitchen i New York. Den imponerande rollistan består bland annat av Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) Jon Bernthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) och Scott Glenn (Stick).

daredevil-s2-poster-–-Kopi
Foto: Netflix

”Marvel’s Daredevil” är producerad av Marco Ramirez (”Sons Of Anarchy”, ”Fear The Walking Dead”) och Douglas Petrie (”CSI: Crime Scene Investigation”, ”Buffy: The Vampire Slayer”, ”American Horror Story”) tillsammans med Jeph Loeb (”Marvel’s Jessica Jones”) som också är Marvel’s TV-chef.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fortfarande hel-MAX?

Så här fungerar Foley och ADR till filmljud

God knows who did it...

Prisbelönt kärleksdrama

Max med norska MILFs!

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen