Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Bridgerton 2 – de första bilderna

Snart kan du se fram emot mer pompa och ståt, bara bröst, prakt, intriger – och sex – bland societeten på 1800-talet.

Av / 2022-01-23 - 00:01
Bridgerton 2 – de första bilderna

Netflix lyckades med något väldigt oväntat med Bridgerton – plötsligt var kostymdrama (!) populärt, modernt, coolt och hippt även hos unga.

Att en sådan kostymdramaserie skulle bli en av Netflix största framgångar genom tiderna (hittills har bara Squid Game haft fler tittare) var ganska oväntat.

Men som en lyckad blandning av a Dynastin, Askungen, Farliga förbindelser och Downton Abbey, och med en touch av Fifty Shades of Grey, blev Bridgerton en megasuccé när den släpptes under mellandagarna 2020.

Nu har de första bilderna från andra säsongen släppts.

Bridgerton sesong 2 3 989x660 1 Bridgerton sesong 2 6 989x659 1 Bridgerton sesong 2 5 989x660 1 Bridgerton sesong 2 4 989x659 1 Bridgerton sesong 2 8 989x660 1 Bridgerton sesong 2 7 989x660 1
<
>
Bridgerton säsong 2 (Foto: Netflix)

 

I centrum står den förmögna familjen Bridgerton, som består av en änka med sju(!) barn, varav den snusförnuftiga och smått naiva dottern Daphne (Phoebe Dynevor) har nått en giftasmogen ålder.

Mor och familjens äldste son, Anthony (Jonathan Bailey), gör allt för att få tag i den bäste mannen till Daphne, för att säkra familjens status, ställning och rikedom.

Läs också Den kåta borgarklassen Lyckat kostymdrama som är en blandning av Dynastin, Askungen, Farliga förbindelser och Downton Abbey – med en touch av Fifty Shades of Grey.

Men det finns en orm i det bekymmerslösa rikemansparadiset. En anonym författare, som undertecknar med ”Lady Whistledown”, har börjat använda sig av den tidens sociala media, ett flygblad, för att varje vecka skriva betraktelser om de ytliga rikemansfamiljerna, deras kärleksliv, problem och sorger – och mer eller mindre elakt skvaller.

Netflix meddelar att säsong 2 har premiär den 25:e mars!

Bridgerton sesong 2 2
Simone Ashley, Bridgerton säsong 2 (Foto: Netflix)

Inspelningarna av säsong 2 startade i Storbritannien under våren förra året och Netflix bekräftar att alla huvudroller återvänder och att nya aktörer gör entré.

En del av andra säsongens fokus är Anthony Bridgertons (Jonathan Bailey) sökande efter en lämplig brud. För hans del slutande den första säsongen med ett bittert uppbrott med sin älskarinna, operasångerskan Siena Rosso (Sabrina Bartlett).

Ny bland huvudrollerna är eldiga Simone Ashley, mest känd från Sexual Education.

Läs också Kåtare än någonsin Tredjeårsstudenterna på Moordale har fulländat sina sexuella färdigheter i mer än två år – men nu går serien lite på tomgång.

Intrigerna i den förmögna London-borgarklassen 1813 bygger på Julia Quinns romanserie.

 

Läs också Sexhungrande societetskvinnor slår rekord Kostymdramat på Netflix har fått en corona-stängd värld att flockas framför TV-skärmarna.
Hele familjen Bridgerton. Bridgerton säsong 1 (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Premiär i höst!

Sci-fi-klassiker klar för streaming!

Premiärdatumet är klart!

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Ett gott skratt förlänger livet!

Kungen ryter igen!

De kriminellas härjningar fortsätter i Kingstown

Harry Potter-ljudböckerna får Dolby Atmos

Se den nya trailern från Förintelsen-helvetet

Hysterisk ny trailer!

Fortfarande hel-MAX?

Rulla till toppen