Search
Generic filters

Enkla presentationer med Sway

Microsofts presentationsprogram funkar på webb och i mobila enheter

Tanken med Sway är att det ska gå snabbare och vara enklare än att använda Powerpoint. Och att presentationerna ska vara lättare att dela och se på alla möjliga enheter.

Man kan helt enkelt skriva sin presentation i Word och bara släppa den i Sway så skapas automatiskt en layout. Och inifrån Sway kan man enkelt leta rätt på länkar, bilder och video utan att behöva lämna appen. Presentationen anpassas automatiskt för att se bra ut på datorer, surfplattor och mobiler.

ms-sway

Det finns tillgängligt i en webb-version samt som en app för Windows 10, Apple iOS och Android.

En förhandsversion blev tillgänglig för 10 månader sedan som en del av Officepaketet. Men nu finns alltså den färdiga versionen som är gratis för alla med ett Microsoft-konto. Det finns på svenska och 30 andra språk.

www.sway.com

annons
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  I första omgången blir det bara Android-användarna som får glädje av att strömma spel på mobilen.
  SSD är nu standard i alla Apples iMac-modeller.
  Samsung har just lanserat Galaxy Note 20 och Galaxy Note 20 Ultra. Vi känner till tekniken, men båda modellerna har design och finesser som verkar mycket lovande.
  Förutom Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung idag lanserat Samsung Galaxy Tab S7 och Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live och sist men inte minst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  Så kommer Huaweis kommande Mate 40-serie att se ut.
  UPPDATERING: Amazon bekräftar Sverige-lansering
  16-bits råvideo, 15 stopps dynamik och extrem ljuskänslighet
  Den kanske ser retro ut, men JBL 4349 är en helt ny studiohögtalare med12-tums baselement och ett stort diskanthorn.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.