Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 09Delta

Drönarväskor

Lowepro släpper kameraväskor för drönarflygare.

Skrivet av / 2015-09-17 - 11:14
Drönarväskor

En vanlig kameraväska passar inte så bra till en stor drönare. Därför släpper Lowepro två drönarväskor som även kan bäras som ryggsäck och som har plats för en drönare med fjärrkontroll och tillbehör.

Väskorna i DroneGuard-serien har flyttbara väggar som håller drönaren på plats samt en mängd fickor och gummisnoddar för förvaring av extra propellrar och andra reservdelar.

Det finns också en insats som heter DroneGuard Kit som inreder en väska eller ryggsäck så att den passar till de flesta stora drönare från DJI Phantom.

DroneGuardKit_Ver_RGB

De två DroneGuard-väskorna har löstagbara lock och handtag så att de kan bäras som en ryggsäck eller vanlig väska.

Den mindre CS300 är gjord för en Parrot Bebop-drönare eller motsvarande storlek. Den större CS400 passar DJI Phantom-serien.

Väskorna går att köpa från och med november och kostar 1 500 respektive 1 700 kronor.

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen