Search
Generic filters

Soundbar med surround och pekskärm

Harman Kardon utökar sin trådlösa Citation-serie.

Varför måste alla soundbar-högtalare vara av svart plast? Ungefär så gissar vi att Harman Kardon har tänkt. Hela deras högtalarserie är nämligen klädd i svart eller ljusgrått tyg från danska Kvadrat. Tyget är flamsäkert och ser bättre ut än svart plast, det måste vi medge.

Citation-serien, som den heter, fick nyligen ännu fler medlemmar. Till exempel soundbar-högtalaren Citation Multibeam 700. En smal och snygg högtalare med pekskärm på toppen och 120-watts förstärkare på insidan.

Den kan kopplas trådlöst till den nya subwoofern Sub S och sägs ge en övertygande surroundeffekter tack vare sju högtalarelement.

Liksom de andra högtalarna i Citation-serien är den trådlös och har Google-röststyrning, AirPlay-strömning och multiroom-stöd.

Soundbar-högtalaren kan anslutas trådlöst till ett par Citation-högtalare, som kan användas som bakhögtalare för ännu mer övertygande bioljud. Till exempel de små Citation Duo på bilden ovan.

Harman har också en bärbar högtalare i Citation-serien, som är stänktålig och i går åtta timmar på en laddning. Den säljs med en laddningsstation så att man bara lyfter bort högtalaren när man behöver ta den med sig ut.

En klockradio är kanske inte lika spännande, men Citation Oasis kan inte bara väcka dig utan också ladda mobilen trådlöst – och du kan strömma musik till den.

De nya tillskotten till Citation-serien kommer i vår och har priser som börjar på ungefär 2 000 kronor för Oasis och 2 000 kronor för en Citation Duo (eller 3 500 kronor för ett par). Soundbar Citation Multibeam 700 kostar ungefär 5 000 kronor och subwoofern 3 000 kronor.

Vi uppskattar verkligen att du läser Ljud & Bild.
Logga in för att läsa vidare.

Prova Ljud & Bild i 30 dagar för 3 kr

Full tillgång till alla +artiklar, vårt testarkiv med tusentals produkter, Alla nyheter, recensioner och guider
forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.
  Panasonic börjar rulla ut sin första Android-TV i november!
  Byggs bara i 50 exemplar – och de blir inte direkt billiga.
  Förutom Elite 85t släpper Jabra aktiv brusreducering till befintliga Elite 75t.
  Nu är det officiellt. Om tre veckor lanserar OnePlus sin nästa mobil.
  I dag släpper Netflix trailern till deras första norska originalfilm: Kadaver

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Klipsch The Fives

  Riktpris: 10000 kr Explosivt ljud i vardagsrummet

  Denon Home 350

  Riktpris: 7500 kr Snygg design – mäktigt inre

  Klipsch AW-525

  Riktpris: 8000 kr Hög partyfaktor

  Focal 100 OD 8

  Riktpris: 8000 kr Högtalare för trädgårdsfest
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.