Search
Generic filters
 itemprop

Seriösa speldatorer från MSI

Världens största laptop-batteri, massor av muskler och två tuffa skärmar.

MSI har presenterat flera produkter på årets CES.

Ny fullspäckad spel-bärbar

GS66 Stealth har en 300 Hz-spelskärm i ett tyst skal, med trippelfläktkylning och världens tunnaste fläktblad. Ett batteri på 99,9 watt-timmar (vilket är det mesta som är tillåtet) ska hålla igång maskinen i ett par timmar, även när den arbetar hårt.

Gaming-laptop för fantaster

GS66 Raider riktar sig till spelentusiaster. Den har ett nytt skal med panoramabelysning, 300 Hz-skärm och har också ett batteri på 99,9 Wh.

Speldatorn finns också i en Limited Edition-modell. Den har en design som gjorts i samarbete med Collie Wertz, som har gjort digital konst och visualisering till filmer som Star Wars Prequels, Transformers, Iron Man och Captain America: Civil War.

Stationär spel-PC

Om du behöver något ännu kraftfullare så är kanske den stationära MEG Aegis Ti5 något som passar. Detta påstås är vara marknadens första 5G-kompatibla skrivbordsdator och har det helt grymma GeForce RTX 2080 Ti-grafikkortet – och naturligtvis Intels i9-processor.

Monitor

MSi har också en ny böjd spelskärm i superbrett format. Den påstås vara världens första med 1000R-kurva, vilket innebär att kurvan perfekt följer ögats egen form, och därmed blir mer behaglig att titta på i längden. Man kan med andra ord spela längre innan man blir trött.

annons

annons

Skärmen heter MAG342CQR och har en så kallad Super PVA-panel med Quantum Dot-färgteknik. Detta eliminerar pigment i färgfiltret och ger bättre kontrast och ljusstyrka, samt en konstant färgåtergivning som inte försämras med tiden.

MSi har också MEG381CQR, som har en OLED-”reservskärm” längst ner i vänstra hörnet, som visar skärminställningar och systeminformation och enkelt kan styras med ett kontrollhjul. Man kan till exempel se information om uppdateringsfrekvens, klockhastighet och inre temperatur.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Läs också

Prova  LB+ i 3 veckor
3 VECKOR FÖR 3 KR
Tillgång till alla tester och nyheter
PROVA LB+
Ingen bindningstid
Stäng
Scroll to Top