annons
annons

Nytt trådlöst från Jabra

Elite-serien ger tydligare skillnader och satsning på musikkvalitet

Målet med nya Jabra Elite-serien är att kombinera hörlurar som låter bra med musik, och headset med bra samtalskvalitet, som även passar för röststyrning. I serien visar man upp tre modeller, in-ear propparna Elite 45e (E för earpiece), Elite 65t (T för True wireless) och sportpropparna Elite Active 65t. Ljudet kan anpassas med Jabra Sound+ appen och de har stöd för röstassistenter, nu även Amazon Alexa. Alla har två års garanti mot damm- och vattenskador.

Jabra Elite 45e

jabra elite 45e
Trådlösa Elite 45e med nackband (Foto: Jabra)

Proppar för musik och samtal med en mikrofonlösning som ger bästa samtalskvaliteten. Ett mjukt nackband håller dem på plats och huserar batteri samt fjärrkontroll. Jabra Elite 45e släpps i april för ca 1 000 kronor.

Jabra Elite 65t

jabra elite 65t
Helt trådlösa Elite 65t (Foto: Jabra)

Detta är Jabras tredje generations helt trådlösa proppar. Jämfört med Jabra Elite Sport har de fått bättre batteritid, 5 timmar på en laddning, och de kan laddas ytterligare två gånger i laddningsfodralet. De släpps i under januari för ca 1 700 kronor.

Jabra Elite Active 65t

jabra elite active 65t
Sportpropparna Elite Active 65t (Foto: Jabra)

Förutom fördelarna med Elite 65t har Active-modellen ett speciellt träningsläge. De sitter bättre tack vare en specialbeläggning och har en accelerometer för att mäta träningen. Dessutom är de än mer svett- och smutståliga (IP56). Jabra Elite Active 65t släpps i april för ca 1 900 kronor.

 

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-