TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Tesla har lanserat Cyberquad för barn

Fyrhjulingen kostar 1 900 dollar och går ännu så länge bara att köpa i USA.

Om du vill skämma bort dina småttingar mer än vad som kan vara nyttigt för dem så har Tesla ett bra erbjudande.

Elbilstillverkaren har nämligen just lanserat en fyrhjuling – eller ATV (All-Terrain Vehicle) som den också kallas – för barn.

Den elektriska fyrhjuliga motorcykeln passar barn från 8 år och uppåt och kostar 1 900 dollar, vilket är nästan 20 000 kronor. Den har stålram, vadderad sits och justerbar fjädring med skivbromsar på bakhjulen.

ATV:n har en topphastighet på drygt 16 km/h, och batteriet har ström för en räckvidd på 24 km.

Teslas Cyberquad for Kids kan bara köpas i USA, där den redan är slutsåld. Men den hinner kanske hamna på juniorernas önskelista till nästa år? (Foto: Tesla)

Cyberquad for Kids laddas på fem timmar och kan köras med tre olika förinställda hastigheter: 8 km/h, 16 km/h och 8 km/h bakåt.

Tyvärr kan den elektriska fyrhjulingen till en början bara köpas i USA, där den redan är slutsåld.

Lämna en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.