Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Vi tackar för förtroendet!

Folket har talat, Ljud och Bilds stora läsarundersökning är nu avslutad. Här är resultatet – och vinnarna!

Av / 2019-09-09 - 16:22
Vi tackar för förtroendet!

Att alla använder sin rösträtt är en förutsättning för varje välfungerande demokrati.

För oss på Ljud & Bild är det också viktigt att du som läsare använder DIN röst och berättar vad du tycker om vår tidning, vår hemsida och vårt innehåll! Om du tycker att nyheterna är färska och testerna tillräckligt grundliga. Vad du vill läsa mer om och vad du klarar dig utan. Och inte minst om vi skriver så att alla förstår, och inte bara håller på med tekniksnack.

Responsen från årets läsarundersökning har varit överväldigande och vi har fått många intressanta svar – konstruktiv kritik som hjälper oss att göra Ljud & Bild ännu bättre.

Resultatet måste i stora drag sägas vara positivt. Vi på redaktionen gläder oss åt att Ljud & Bild har stort förtroende bland läsarna. Så många som 90 % av de tillfrågade uppger att tillförlitligheten för Ljud & Bilds är hög eller mycket hög. 85 % säger att de har stor nytta av Ljud & Bild när de ska köpa nya produkter. Det gör oss både stolta och ödmjuka!

Dessutom har vi fått massor av värdefull feedback om populära ämnesområden. Bland annat att om det är något som ni läsare uppskattar och vill läsa mycket mer om så är det bra ”tips och råd”-artiklar och ”så gör du”-guider i de olika produktkategorierna. Det lyssnar naturligtvis vi naturligtvis på och gör någonting åt!

Vinnarna från tävlingen

Alla som deltog i läsarundersökningarna hade också chansen att vinna ett par Kygo-hörlurar. Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är dragna!

Without further ado, här är de lyckliga vinnarna:

Anna Bengtson, Halmstad

Stefan Johansson, Lindome

Filips Mineur, Båstad

Sveinung Moen, Skjervøy

Thore H. Gilje, Stavanger

Rune Røsholdt, Nøtterøy

Toril Gulbrandsen, Stokke

Andrea Småland Vildalen, Indre Arna

Bernd Jørgen Hviid, Næstved

Knud Erik Jensen, Spøttrup

Alla vinnarna belönas med ett par trådlösa Kygo A4/300 BT-hörlurar.

Ljud & Bild gratulerar vinnarna och tackar alla som medverkat i läsarundersökningen.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Rulla till toppen