TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

: Fargo, säsong 2

HBO Nordic

Oron för att arvet från filmklassikern Fargo skulle förstöras av en TV-serie som utspelas i samma miljö kan lugnt stillas. Andra säsongen är underhållning av högsta klass.

Karakter
Drama
Fargo, säsong 2

Fakta:

  • Release: 13 oktober 2015
  • Regi: Noah Hawley
  • Med: Kirsten Dunst, Patrick Wilson, Jesse Plemons, Jean Smart, Ted Danson, Cristin Milioti, Jeffrey Donovan
  • Genre: Drama
  • Land: USA
  • År: 2015
  • Längd: 8:50

Den första säsongen av Fargo utspelades i Minnesota 2006, där vi fick följa lönnmördaren Lorne Malvo (Billy Bob Thornton). Under utredningens gång fick vi höra talas om ett par hemska saker som hände i Sioux Falls 1979. Det är detta som andra säsongen handlar om: ett trippelmord på en restaurang som orsakar kaos hos polisen, lokalbefolkningen och lokala maffiagrupper.

https://www.youtube.com/watch?v=oehtmxLWroU

Fargo - sesong 2_6

Många anhängare av Coen-brödernas eminenta klassiker Fargo från 1996 var skeptiska när en TV-serie tillkännagavs som skulle vara inspirerad av filmens karaktärer och miljöer. Lyckligtvis fungerade konceptet bra i första säsongen 2014, och med andra säsongen etablerar sig serien som en potentiell klassiker i genren. Med en tematisk knorr på filmens värld, inklusive kärnan av den första säsongen, har vi förflyttat oss till 70-talet på ett utsökt lyckat sätt. Allt från stil, karaktärer, dialog, foto och musik av högsta klass, gör detta till en ovanligt vacker, rolig och skrämmande upplevelse. Seriens skapare, Noah Hawley, förtjänar mycket beröm för att ha skapat en produkt som håller så hög kvalitet att till och med bröderna Coen måste vara avundsjuka. Rollistan och det tekniska utförandet gör andra säsongen av Fargo till en av de mest välgjorda och sevärda produktionerna vi har sett på TV. Det är bara att njuta och hoppas på en lika stark fortsättning. Recensionen bygger på de fyra första avsnitten av säsongen.

Fargo - sesong 2_4 Fargo - sesong 2_2
<
>
(Foto: Tillverkare)

Deckarserien går att streama nu på HBO Nordic. Bild- och ljudkvaliteten är definitivt bra, det är bara ett par smärre svagheter som drar ner slutbetyget en aning.

(Foto: Tillverkare)

Lämna en kommentar

Lorentz Celo


Senaste artiklar: