Ballers, säsong 1

HBO

HBO presenterar en ny TV-serie, den här gången handlar det om professionella fotbollsspelare i Miami. Dwayne ”The Rock” Johnson trivs fint på spelfältet men Ballers blir aldrig någon stor ”touchdown”.
Karakter
Drama
Ballers, säsong 1
forfatter

Spencer Strassmore (Dwayne Johnson) är en före detta professionell amerikansk fotbollsspelare som har slutat på grund av skador. Han är beroende av smärtstillande och livnär sig som finansiell rådgivare samtidigt som han försöker bygga upp en portfölj med spelare för ett bolag som leds av den partysugne Joe (Rob Corddry). Spencer försöker desperat att upprätthålla en bra fasad samtidigt som han tar hand om sin familj och sina vänner.

Ballers_5

Ballers är ganska så frisk fläkt i den strida ström av serier som pumpas ut till publiken. Ibland är det skönt med enkel underhållning och serien försöker aldrig vara mer än så. Här får man intriger och skandaler i ett Miami i feststämning, med knark, kvinnor och snabba bilar. Däremot lyckas Ballers aldrig sätta några djupare spår med sina ytliga berättelser i halvtimmeslånga avsnitt. Dwayne Johnson gör dock en bra figur i en miljö som passar honom fint, och det är ingen tvekan om att serien har flera underhållande scener och är en kul inblick i sportmiljön. Fyra stjärnor. Recensionen bygger på de fyra första avsnitten.

Ballers_6 Ballers_4 Ballers_3 Ballers_2
<
>

Ballers går att strömma från HBO Nordic och både ljudet och bilden håller hög standard.

Fakta
  • Release: 22 juni 2015
  • Regi: Peter Berg
  • Med: Dwayne Johnson, Taylor Cole, Jazmyn Simon, Donovan W. Carter, Rob Corddry, Omar B. Miller
  • Genre: Drama
  • Land: USA
  • År: 2015
  • Längd: 5:00
IMDB Rating

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Lorentz Celo


Senaste artiklar: