Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Honda E

Honda E

Honda E

Lilla Honda E finns i två versioner, du måste köpa Advance-versionen för att få den bästa stereon. Då levereras den som standard, och levererar enligt Honda 376 watt fördelat på åtta högtalare. Bland annat en centerhögtalare och en 75-watts subwoofer under baksätet. Vem som har tillverkat anläggningen för Honda vet vi inte, och vi blev inte heller klokare efter ett telefonsamtal med importören.

Förutom ett bättre ljudsystem har Advance-utgåvan en parkeringsassistent och en backkamera, ett elektriskt kamerasystem för backspeglarna, döda vinkel-varning, adaptiv farthållare, filbytesassistent, trafikskyltstigenkänning och mycket mer.

Läs vårt test av Honda E.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Redaktionen rekommenderar

Sony Xperia 1 III
TEST
Mobil & surfplatta

Tredje gången gillt

Xperia 1 III är kanske Sonys bästa mobiltelefon hittills. Alla föregångarnas goda egenskaper är bevarade och det har skett förbättringar där det räknas.

Läs också

Kate Beckinsale bevisar än en gång att hon kan sina action-moves.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.