Vi utserJabra Elite Active 75t

Är du helt svettig?

forfatter

Elite Active 75t är dessutom behandlade med en speciell gummiyta som tillsammans med en tät passform håller dem kvar i örat under löpning och träning.

Precis som Elite 75t har Elite Active 75t tre olika EarGels, så att man kan anpassa dem efter alla öron. Då sluter öronpropparna nämligen så tätt att de stänger ute allt ljud.

Tidigare hade Jabra Elite 75t inte inbyggd aktiv brusreducering, men via en gratis uppdatering, baserad på en vidareutveckling av propparnas inbyggda ljudprocessor från Qualcomm, har både nuvarande och framtida produkter fått ANC till både tal och musiklyssning. En nästan perfekt produkt har alltså blivit ännu bättre.

Den tillhörande appen har en equalizer-funktion där du kan fintrimma ljudet så att den övergripande ljudbilden blir stark och harmonisk, med massor av bas, kraftfullt mellanregister och gott om luft i toppen.

Med rätt ljudinställningar kan öronpropparna faktiskt bli så bastunga att det känns som att gå runt med en subwoofer i öronen.

Annons

Talkvaliteten är för övrigt helt perfekt. Och det gäller både för dig själv och samtalspartnern.

En liten utmaning är styrningen. Man kan naturligtvis använda den självförklarande appen, men alla funktioner går också att styra med två knappar på vänster respektive höger propp.

Ljudkvaliteten är utmärkt och IP57-klassningen gör propparna helt vattentäta, plus att den nästa perfekta passformen gör att Jabra Elite Active 75t också är mer lämpade för deras verkliga syfte, nämligen att lyssna på musik eller prata när man tränar.